Campania ECOTIC ‘Orașe Curate’ ia startul în Brăila

Astăzi, 8 mai 2017, ‘Orașe Curate’, campania națională ECOTIC dedicată colectării electronicelor uzate din mediul urban, ia startul în Brăila. Campania încurajează locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare municipale.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu RER Ecologic Service Brăila, Compania de utilități publice Dunărea Brăila și Primăria Municipiului Brăila prin S.U.P.A.G.L Brăila continuă campania ‘Orașe Curate’. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș și Dorohoi, între 8 — 19 mai 2017, locuitorii din Brăila sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema DEEE și de necesitatea de a le preda spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Brăila care va preda un deșeu de minim 5 kg cumulate la punctul de colectare municipal din Cartierul Obor, zona Dinamo, va primi un premiu instant. Programul de funcționare al punctului de colectare este de luni până vineri, între orele 9.00 — 10.00 și 17.00 — 18.00.

RER Ecologic Service Brăila oferă serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugați să contacteze dispeceratul la telefon: 0239.611.682.

Campania din Brăila continuă, în anul 2017, programul național ‘Orașe Curate’, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.


Despre ECOTIC:


ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 93.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii găsiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizației ECOTIC.

Be the first to comment on "Campania ECOTIC ‘Orașe Curate’ ia startul în Brăila"

Leave a comment