Care este rolul unei case de expeditii?

Daca esti o societate care isi doreste sa transporte marfuri, ar trebui sa apelezi la o casa de expeditii de incredere, care transporta marfuri intr-un cadru organizat si extrem de eficient. Daca iti doresti sa apelezi la o casa de exepeditii, trebuie sa stii ca RILVAN Group ofera servicii de calitate, iar marfa dumneavoastra va fi transportata intr-un cadru profesionist si va ajunge la o destinatie in cele mai bune conditii.

Ce inseamna o casa de expeditii?

Casa de expeditii este practic intermediarul intre client si transportator. Astfel, o casa de expeditii gestioneaza in cel mai eficient mod oferta si cererea, care este calculata pentru fiecare client in parte pentru a gasi cea mai eficienta solutie pentru tine. De regula, casa de expeditii are conexiuni cu majoritatea firmelor de transport si va alege cel mai mai bun pret si cele mai bune conditii.

casa de expeditii

O casa de expeditii are capacitatea de a raspunde tuturor cererilor referitoare la absolut toate tipurile de transport. Astfel, fiecare client va beneficia de de foarte multe oferte de la un singur furnizor si nu va mai fi nevoie sa apelati la mai multe firme pentru a primi o oferta de pret. De asemenea, casa de expeditii de aici ofera servicii interne si internationale pentru absolut orice tip de marfa doriti sa transportati.

RILVAN Group isi va asuma intotdeauna responsabilitatea cu privire la marfa dumneavoastra pana cand aceasta va ajunge la destinatie si gasind intotdeauna o oferta foarte buna.

Casa de expeditii ofera intotdeauna servicii de calitate, printre care putem aminti si o gama de variata de transporturi pentru marfa, transporturi care mereu se vor desfasura in conditii optime. De asemenea, personalul din cadrul casei de expeditii RILVAN Group este unul de incredere, un personal care contribuie din plin la calitatea serviciilor oferite.

Calitatea serviciilor oferite de Rilvan Group sunt absolut garantate de faptul ca este membra afiliata la asociatii internationale cunoscute din industrie, precum: Federatia Internationala a Transportatorilor de Mobila (FIDI), Asociatia Internationala de Transport (IAM), Asociatia Europeana de Relocare (EuRA), Federatia Asociatiilor Europene de Transport (FEDEMAC), Asociata Independenta pentru Transportul Animalelor de Companie (IPATA) si familia WCA (World Cargo Alliance)
Astfel, este evident faptul ca toate serviciile oferite se desfasoara in conformitate cu etica si regulile specifice acestui domeniu. Rilvan Group va ajuta sa transportati orice de oriunde in luna prin intermediul partenerilor internationali cu care au parteneriate, asigurandu-se in tot acest timp ca serviciile oferite sunt la cele mai inalte standarde de calitate.

 

Be the first to comment on "Care este rolul unei case de expeditii?"

Leave a comment