Câștigă o vacanță la mare cu povestea ta de iubire!

O vacanță la mare este întotdeauna un cadou potrivit pentru iubita sau iubitul tău.

Ne-am gândit astfel să creem un set inedit de pachete de cazare pentru cupluri și familii.

Și pentru că luna februarie este luna Iubirii ne-am gândit ca cea mai frumoasă poveste de dragoste să fie premiată cu o vacanță pentru la vară.Cazarepelitoral.ro te invită să adaugi momente de neuitat poveștii tale de dragoste într-un cadru special.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să scrii, pe scurt, povestea ta de dragoste pe blog sau pe contul de Facebook, care de altfel să fie o declarație pentru persoana iubită in această lună în care sărbătorim Iubirea și să adaugi un link spre website-ul cazarepelitoral.ro (către pagina principal sau spre o unitate de cazare preferată de pe site).

Pentru a intra în concurs este nevoie să urmezi 3 pași simpli, până pe 28 februarie:
1. Like la pagina Cazarepelitoral.ro
2. Povestea de dragoste care să conțină un link către pagină principală sau o unitate de cazare preferată de pe site-ul Cazarepelitoral.ro
3. Un comentariu pe Facebook la postarea cu concursul de pe pagina Cazarepelitoral.ro care să conțină link-ul cu povestea
Urmând acești pași vei avea posibilitatea de a câștiga premiul propus dar și de a afla, în timp real, noutățile și ofertele de cazare disponibile pe litoralul românesc prin intermediul portalului Cazare pe Litoral.

Ce oferim?

Premiul este un sejur de 2 nopți, un weekend pe litoralul românesc, în perioada 1-30 iunie în stațiunea Eforie Nord, în unul din apartamentele din complex Taboo.

Premiul va fi oferit celei mai frumoase povești de dragoste. Juriul promite să fie imparțial. Dacă nu se va reuși departajarea a două sau mai multe povești, câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Arcadia Travel

Tel: +4 0723 292 038 | Tel:  +4 0723 574 138
Tel: +4 0761 820 545 | Fax: +4 0341 818 891


www.CazarePeLitoral.ro


contact@cazarepelitoral.ro

Be the first to comment on "Câștigă o vacanță la mare cu povestea ta de iubire!"

Leave a comment