Cate de importante sunt aspectul si calitatea in alegerea de apartamente noi 2 camere in Craiova?

apartamente noi 2 camere Craiova

Atunci cand vine vorba de alegerea de apartamente noi 2 camere Craiova, trebuie sa fii atent la mai multe lucruri. Pe langa amplasarea viitoarei tale locuinte si masurile de siguranta, beneficiile zonei si populatie, trebuie sa te mai gandesti si la aspectul si calitatea noului tau apartament.

Astfel, in cazul in care iti doresti sa achizitionezi apartamente noi 2 camere Craiova, nu va trebui sa faci cine stie ce verificari, deoarece, asa cum am mentionat, ai de-a face cu un imobil si o locuinta noua, insa chiar si asa este destul de important sa ai alaturi de tine un profesionist, indiferent ca vorbim de un arhitect sau un inginer constructor care sa poata sa evalueze imediat finisajele si calitatea acestora.

Nu in ultimul rand, decizia achizitionarii de apartamente noi 2 camere Craiova ar putea sa reprezinta chiar o investitie pana la urma, deoarece peste ani vei putea sa vinzi chiar tu apartamentul, sau de ce nu, sa il dai in chirie, astfel incat sa obtii un venit lunar, constant.

Avantaje ale achizitionarii unor apartamente noi 2 camere Craiova

Inainte de a ajunge in noul tau apartament, vei trece pe langa fatada si prin scara blocului. Analizeaza acest doua lucruri pentru a putea observa cat de calitativa este constructia dar si daca s-au realizat anumite lucrari de reconstructie sau refinisare. Odata ce ai evaluat “dupa ochi” imobilul, vei trece la consultarea apartamentului propriu-zisa. Aici este foarte important sa iti dai seama daca peretii sunt sau nu drepti, daca nu, sa vezi in ce stare se afla acestia. Totodata, tavanul trebuie verificat sa nu prezinte umezeala sau chiar mucegai, iar daca podeaua este intretinuta cu atentie.

In functie de acesti 3 termeni, vei putea sa observi cam cat ar trebui sa investesti in reparatii si vei putea sa vezi daca exista scurgeri de apa sau infiltratii la nivelul acoperisului (evident, asta in cazul in care apartamentul tau se situeaza la ulimul etaj al complextului)

Nu in ultimul rand, trebuie sa verifici cu atentie si instalatia sanitara cat si panoul de electricitate. Ba mai mult, intreaba proprietarul sau reprezentantul companiei de vanzari cand s-au schimbat ultima data anumite elemente din cele mai sus mentionate. Astfel, cel ce vinde apartamentul va realiza ca stii despre ce vorbesti, iar tu vei stii cat anume va trebui sa investesti in reaparatii, astfel incat la final sa poti renegocia pretul apartamentului.

Asadar, daca vei tine cont de ceea ce am enuntat mai sus, cu siguranta vei stii cum se face o evaluare corecta a apartamentului si la ce anume sa fii atent.

Be the first to comment on "Cate de importante sunt aspectul si calitatea in alegerea de apartamente noi 2 camere in Craiova?"

Leave a comment