Caz şocant la Sibiu: Un urs de mari dimensiuni a trecut pe lângă 10 oameni şi a fost lovit de un TIR

Un urs de mari dimensiuni a fost filmat în curtea Centrului de Întreţinere şi Coordonare Sălişte, judeţul Sibiu, unde se aflau 10 persoane, apoi a ieşit pe autostradă şi a fost lovit de un TIR. Ursul nu a fost rănit şi a fugit către oraşul Sălişte.Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes, un urs de mari dimensiuni a intrat, joi seara, în curtea Centrului de Întreţinere şi Coordonare Sălişte, a traversat-o şi a ieşit pe autostradă, unde a fost lovit de un TIR.

Camionul a suferit avarii, dar ursul se pare că nu a fost rănit şi a fugit în direcţia oraşului Sălişte.

În curtea CIC, unde se află şi sediul Poliţiei Autostrăzi, erau 10 persoane

”Este clar că în judeţul Sibiu este o problemă cu animalele sălbatice, iar situaţia pare scăpată de sub control. (…) Trebuie găsite soluţii la sursă, adică animalele trebuie ţinute în păduri de către administratorii fondurilor de vânătoare”, a spus Robert Elekes.

Joi seara, doi urşi au fost accidentaţi pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, după ce ar fi încercat să traverseze, la intrarea în localitatea Boiţa, din judeţul Sibiu. Unul dintre animale a murit.

Be the first to comment on "Caz şocant la Sibiu: Un urs de mari dimensiuni a trecut pe lângă 10 oameni şi a fost lovit de un TIR"

Leave a comment