Ce amendă a primit Selly, după petrecerea organizată de ziua lui: „Am 20 de ani, sunt fericit”

Vloggerul Selly a avut parte de un „cadou” mai puţin plăcut de ziua lui.

A fost amendat, după ce a organizat o petrecere cu mai mult de 20 de persoane, în timpul căreia nu s-au respectat măsurile de protecție sanitară.

Selly a fost amendat cu 10.000 lei, cu posibilitatea de a achita jumătate în 15 zile. Tzanca Uraganul a fost amendat cu 2.500 de lei, la fel şi administratorul locaţiei unde a avut loc petrecerea.

Selly s-a lăsat filmat din toate unghiurile și a postat clipurile pe pagina sa de Instagram. Polițiștii s-au autosesizat, după ce au văzut filmulețele, iar acum îi caută și pe ceilalți invitați, pentru a aplica restul de sancțiuni.

Însă aceasta nu a fost singura petrecere pe care poliţiştii au „stricat-o” în weekend.

Adrian Minune, Florin Salam, şi Brigitte Sfăt au fost și ei amendați, după ce au luat parte la un eveniment cu peste 200 de participanți.

Selly„Vreau să fac o declarație pentru toți fanii mei. Vă iubesc pe toți, vă iubesc pe toți, sunteți cei mai tari.”

În acest fel și-a anunțat Selly sâmbătă seară cei peste 1,7 milioane de urmăritori de pe Instagram că sărbătorește împlinirea a 20 de ani.

În imagini se vede că la eveniment au participat mai mulți prieteni de-ai săi, printre care și cântărețul de manele Tzanca Uraganul.

Imaginile au ajuns în atenția poliției. Ulterior, autoritățile au informat, printr-un comunicat de presă, că a avut loc un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, care au încălcat normele de protecție sanitară.

Nu doar Selly este bun de plată. Administratorul vilei, dar și manelistul Tzanca Uraganul au fost și ei amendați. Este posibil, totuși, ca numărul amenzilor să crească, deoarece, pe baza imaginilor, polițiștii vor să găsească și alte persoane care au participat la petrecere.

Selly: „A fost o petrecere extraordinară. Am 20 de ani, sunt fericit, sunt alături de prieteni în locul ăsta superb. Acum strângem și ne întoarcem și noi acasă.”

Știrile PRO TV au încercat să ia legătura cu Selly pentru a primi un punct de vedere cu privire la cele întâmplate, însă acesta e refuzat să răspundă solicitărilor.

Tot în weekend-ul abia încheiat, poliţiştii au depistat un alt eveniment la care au participat peste 200 de persoane, printre care Brigitte Sfăt, Adrian Minute și Florin Salam. Cu toții s-au ales cu sanțiuni pentru nerespectarea normele de protecție sanitară.

Be the first to comment on "Ce amendă a primit Selly, după petrecerea organizată de ziua lui: „Am 20 de ani, sunt fericit”"

Leave a comment