Ce caracteristici intalnim la renumitele becuri LED de la Electric Concept

Introducere despre tehnologia utilizata de aceste becuri LED

Ce este mai exact un bec cu LED?

Trebuie sa stiti ca aceste becuri LED sunt lampi cu incandescenta si emit lumina prin energizarea filamentului. Se compune dintr-o baza, un balon de sticla umplut cu gaz sub vid sau umplut cu gaz inert si un filament in interior. In lampile cu halogen, evaporarea filamentului este prevenita prin procesul chimic de redepunere a vaporilor de metal din filament.Tehnologia LED este in plina expansiune.
becuri led
Cumpararea acestor becuri cu LED-uri poate avea principalele sale avantaje. Acestea sunt, fara indoiala, solutiile actuale de iluminat. De-a lungul timpului, oamenii au suferit diverse modificari, una dintre principalele modificari este trecerea de la iluminatul general la iluminatul cu LED-uri. Acesta din urma are multe avantaje foarte importante care trebuie luate in considerare.

Care sunt avantajele acestei tehnologii

 1. Durata lunga de viata, echivalenta cu 50.000 de ore de iluminat, timp in care iluminatul nu isi va schimba intensitatea sau calitatea;
 2. Aprinderea repetata nu va reduce durata de viata sau luminozitatea becului cu LED-uri;
 3. Lumina este aproape de nivelul normal, astfel incat ochii nu vor fi obositi si camera este bine luminata;
 4. Aceste sisteme reprezinta Becuri LED care nu emit raze ultraviolete sau infrarosii, deci pot fi considerate un mod ieftin si util de a proteja mediul;
 5. Deoarece functioneaza conform principiului diodelor semiconductoare, becurile LED nu ard, nu incalzesc sau genereaza caldura, deci nu emit caldura suparatoare ca becurile traditionale.
 6. Indiferent ce tip de bec cu LED alegeti, indiferent de durata timpului de lucru, lampa are aceeasi calitate excelenta, nu va vibra, nu va emite lumina si nu va fi intrerupta.

Iata care sunt tipurile de becuri existente pe piata din Romania la momentul actual

 • Becuri LED cu soclu G4 si putere de 1,5 W sau 2,5 W;
 • Becuri LED G9, cu silicon si puterea cuprinsa intre 3 si 5 W;
 • Becuri LED de tip corn, GU10;
 • Becuri LED E14, acoperite cu diverse materiale, precum plastic, ceramica sau aluminiu;
 • Becurile LED E27 au dimensiuni si forme diferite, iar puterea de iluminare poate satisface nevoile fiecarui client;
 • Adaptor pentru orice tip de bec cu LED, astfel incat ultima generatie de echipamente de iluminat poate fi utilizata in orice tip de spatiu.

Be the first to comment on "Ce caracteristici intalnim la renumitele becuri LED de la Electric Concept"

Leave a comment