Ce trebuie sa stii despre plasa sudata zincata? Afla de aici toate detaliile

plasa sudata zincata
plasa sudata zincata

Din gama materialelor metalice face parte si plasa sudata zincata. Aceasta se foloseste in cadrul proiectelor unde este necesara sporirea rezistentei, fiind practic un liant. Un mare avantaj este acela ca acest material se poate folosi atat in constructile noi, cat si in consolidarea celor vechi. Puteti lua in calcul si faptul ca poate fi atat prinsa direct pe zidul care urmeaza a fi armat, fie la distanta de acest zid, spatiul respectiv fiind umplut cu un strat de beton.

Unde se poate folosi plasa sudata zincata?

Plasa sudata zincata este un material de constructie versatil care are mai multe intrebuintari. Printre acestea putem aminti urmatoarele:

  • in domeniul constructiilor acest mateial poate fi folosit la armare;
  • de asemenea, este perfect pentru construirea custilor pentru animale si pasari (precum iepuri, prepelitele si asa mai departe);
  • plasa sudata zincata este excelenta pentru ingradirea spatilor, terenurilor, delimitarilor de drum si, nu in ultimul rand, delimitarea cailor ferate si a autostrazilor;
  • este recomandat de specialisti ca acest material sa fie folosite in constructia traseelor si conductelor de apa si canalizare. Acest material va ajuta la fixarea si armarea materialului termoizolator;
  • se recomanda ca plasa sudata zincata sa fie folosita la armarea sticlei folosite in industrie;
  • poate fi cu usurinta integrat in constructia de cosuri in depozite, magazine si asa mai departe.

De ce se foloseste procesul de zincare in realizarea de plasa sudata zincata?

Plasa sudata zincata se deosebeste de celalte tipuri tocmai datorita procesului de zincare la care este supusa. Astfel ca aceasta are un mare avantaj. Dar de ce este folosit acest proces in constructia acestui material?

Plasa sudata zincata are ca materie prima otelul. Iar stratul de zinc cu care este acoperita aceasta formeaza un strat protector. Acest strat va proteja materialul impotriva coroziunii atat prin formarea unei bariere fizice, dar in acelasi timp ii confera si protectie electrochimica. Astfel ca se previne oxidarea si corodarea otelului. Un lucru interesant de stiut este acela ca zincul ce este folosit in acest proces contine o proportie importanta de zinc reciclat. Cand reactioneaza cu aerul, se creaza o pelicula de suprafata care este insolubila in apa de ploaie si care duce la formarea unei pelicule de suprafata.

Ai nevoie in proiectul tau de plasa sudata zincata? De ce nu o comanzi de pe site-ul Mesterului Manole chiar acum?

astfel, aici gasesti o gama larga de plasa sudata zincata din care poti alege in functie de dimensiunea dorita. Si in cazul in care apar probleme pe parcurs nu ezita sa apelezi la linia de consiliere care iti vine mereu in ajutor.

plasa sudata zincata

Be the first to comment on "Ce trebuie sa stii despre plasa sudata zincata? Afla de aici toate detaliile"

Leave a comment