Centrele SPA de lux din România recomandă IgienaPHS

Therme, Nelumbo Med-SPA din Lotus Therm, Shisheido SPA din Stejarii Country Club sunt printre cele mai căutate centre de balneologie, wellness & SPA din ţară. Dotările de lux ale fiecărei locații includ şi uscătoarele de păr hoteliere de la Valera, lider internațional pe acest segment de piață cu produse disponibile prin rețeaua IgienaPHS.

În cei peste 15 ani de activitate în România am învățat că un serviciu de calitate se reflectă în dotări şi echipamente, iar clienții noștri ne-au împărtășit filosofia. În portofoliul magazinului online IgienaPHS, specializat în produse și echipamente de igienă și curățenie, se regăsesc branduri de prestigiu din diferite domenii de activitate, precum sedii de birouri, spații comerciale, instituții medicale și educaționale, unități HoReCa sau domenii industriale.

Therme, un mic paradis și condiții ireproșabile aproape de București

România se poate mândri din acest an cu un centru SPA unic în Europa şi cea mai mare grădină botanică din tară, o combinație unică ce a atras doar în primele săptămâni peste 60.000 de vizitatori. Apa termală cu minerală extrasă de la peste 3100 m adâncime este sursa celor 8 piscine și 16 tobogane din complex, amenajate într-un spațiu generos dotat cu cel mai mare acoperiș retractabil montat într-o zonă seismică. Cel mai mare centru de wellness şi relaxare din România va fi, desigur, echipat corespunzător cu uscătoare de păr Valera fixate în perete, asigurând acel nivel de confort specific serviciilor de recreere de lux.

 

Nelumbo Med, un SPA cu istoric şi dotări de lux

 

Cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării, Lotus Therm Spa & Luxury Resort combină calitățile recunoscute de sute de ani ale apelor termale din Băile Felix cu servicii și dotări de 5 stele. Clienții SPA-ului de lux au acces, printre altele, la servicii de hidroterapie, împachetări și băi cu nămol, împachetări cu parafină, ideale pentru relaxare dar și pentru tratament prin tehnologia de ultimă generație în recuperare, tecar terapia.

Deoarece confortul este foarte important pentru clienții LotusTherm, uscătoarele de păr cu fixare în perete de la Valera sunt accesorii nelipsite din băile hotelului şi ale spa-ului.

 

Primul Shisheido SPA din Europa de Est

 

Stejarii Country Club, binecunoscutul centru pentru sport, divertisment şi relaxare se întinde pe 22.000 mp şi este astfel unul dintre cele mai căutate din ţară. Acesta găzduieşte şi singurul Shisheido SPA din România, un loc de relaxare prin excelenţă prin intermediul saloanelor de terapie, saunei şi camerelor cu aburi. Atmosfera modernă, confortabilă și extrem de primitoare din interiorul SPA-ului reflectă filosofia japoneză Omotenashi a grijii față de vizitatori și starea lor de bine. Din dotările Shisheido nu puteau lipsi, desigur, uscătoarele de păr de la Valera ce includ un sistem de protecție IP24 pentru siguranța utilizării în medii cu umiditate ridicată.

 

În fiecare an, peste 100.000 de camere de hotel sunt dotate cu uscătoarele de păr VALERA, dovedind calitatea şi reputația acestui nume pe piața internațională. Hotello Silver este preferatul majorității hotelurilor și spa-urilor, fiind cel mai performant din această categorie de produse. Pe lângă avantajul designului ce îl califică pentru instalarea în cele mai elegante băi, sistemul său de siguranță îl va face să se oprească automat după 8 minute de funcționare, iar sistemul IP24 îl protejează împotriva stropirii cu apă din orice direcție.

 

Din gama de uscătoare de păr hoteliere de la Valera, IgienaPHS recomandă şi Valera Excel Shaver, dotat cu 2 poziții pentru fluxul de aer si 3 poziții pentru nivelul de temperatură, același sistem IP24, design antialunecare şi concentrator de aer.

Despre IgienaPHS

Cu peste 15 ani de experiență pe piața soluțiilor de igiena și a produselor profesionale de curățenie din Romania, IgienaPHS este specialistul de care ai nevoie pentru dotarea companiei tale cu produse de cea mai înaltă calitate.

Avem o echipa competentă, prietenoasă si dornică să te ajute să găsești cele mai bune soluții pentru compania ta – de la produse de curățenie și dispensere profesionale la atât de necesarele consumabile din hârtie sau uscătoare de păr hoteliere.

Be the first to comment on "Centrele SPA de lux din România recomandă IgienaPHS"

Leave a comment