Charisma, cel mai vandut sistem ERP la nivel de mid-market din Romania

Charisma ERP este o solutie software 100% romaneasca, dezvoltata de TotalSoft, a carei eficienta si inovatie a plasat-o, de 5 ani, ca lider absolut in sisteme ERP pe piata din Romania (conform Pierre Audoin Consultants). Mai mult, flexibilitatea si usurinta adaptarii la legislatia si la mediul de afaceri romanesc au transformat Charisma ERP in cel mai bine vandut sistem ERP integrat, la nivel de mid-market din Romania.

Sistemul ERP 100% romanesc este un produs de top, puternic orientat catre inovatie si tehnologie mobila, fapt pentru care companii din cca 40 de tari l-au ales pentru a-si desfasura activitatile rutiniere. Nu doar datorita complexitatii, a referintelor excelente si a experientei unice de lucru, cat si a celor mai bune practici specifice fiecarei activitati in parte.

Sistemul ERP Charisma este o solutie software destinata managementului resurselor companiilor medii si mari, in vederea optimizarii si simplificarii proceselor interne de business. Charisma ERP este o solutie multi-modul, special proiectata pentru a oferi suport tuturor departamentelor si liniilor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.

De ce sa alegi sistemul ERP Charisma in locul altor solutii de planificare a resurselor companiei?

In primul rand, solutia software de tip ERP acopera toate aspectele critice, in vederea transformarii companiei intr-o organizatie moderna, puternica, cu mare avantaj competitiv pe piata. Apoi, acest sistem ERP este puternic orientat catre satisfacerea nevoilor partenerilor de afaceri si stabilirea unor procese interne sanatoase.

In prezent, Charisma ERP sustine operatiunile unor importante companii din Romania si din lume, din sectoare precum: agricultura, servicii financiare, distributie, retail, constructii, productie, energie, medical-farmaceutic sau servicii.

Implementarea solutiei Charisma ERP aduce, oricarei companii, avantaje precum:

* Facilitarea realizarii unui sistem informational unic, pentru toate functiunile organizatiei;
* Urmarirea tuturor activitatilor si imbunatatirea imaginii organizatiei;
* Organizarea si optimizarea metodologiilor de obtinere de date;
* Introducerea celor mai noi tehnologii specifice tipului de activitate;
* Eliminarea redundantei datelor folosite;
* Organizarea optima a bazei de date.

Structura primului ERP romanesc

Charisma ERP este construit pe o arhitectura modulara, extrem de flexibila si scalabila, proiectata pentru a optimiza si simplifica gestiunea resurselor unei organizatii complexe, indiferent de dimensiune. Si pentru ca este o solutie software moderna, aceasta ofera o proiectie unica a intregii activitati, permitand reducerea costurilor operationale, integrarea fluxurilor de lucru si cresterea agilitatii companiei, cu un cost de achizitie si de utilizare de neegalat pe piata romaneasca.

Iata cum este structurat Charisma ERP:

* LEVEL 1. CORE — insemnand aplicatii care sustin procese universale in companie: managementul resurselor materiale, financiare si umane;
* LEVEL 2. INDUSTRY SPECIFIC — constand in aplicatii specifice unei industrii
* LEVEL 3. EXTENDED — respectiv, aplicatii care administreaza relatia cu angajatii, clientii, furnizorii si partenerii.

Be the first to comment on "Charisma, cel mai vandut sistem ERP la nivel de mid-market din Romania"

Leave a comment