CLUJUL – Orașul Sportului Românesc

În perioada 05 – 09.04.2017 va avea loc primul eveniment sportiv internațional de amploare găzduit de orașul Cluj în acest an. Campionatul European de Karate WUKF a reușit să atragă la startul celei de-a IX-a ediții peste 1500 de sportivi din peste 25 de țări ale bătrânului continent.

„Federația Română de Karate WUKF și-a asumat o sarcina deosebită în organizarea acestui eveniment, și mulțumește pe această cale tuturor autorităților ( MTS, COSR, Consiliul Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj, Universitatea Tehnică Cluj) , organizațiilor, sponsorilor și partenerilor implicați în pregătirea acestui eveniment (TVR, Agerpres, Radio România Cluj, Banca Transilvania, AutoWorld și nu numai ), cât și sportivilor, părinților și suporterilor acestei federații. Speranțele noastre se îndreaptă acum spre lotul FRK WUKF în îndeplinirea obiectivului de a reveni pe prima treaptă a podiumului, de a dovedi tuturor suporterilor noștri că suntem cei mai buni. Echipa Italiei — gazda a ultimului Campionat European WUKF va dori să își apere titlul recent cîștigat, cât și celelalte delegații care își vor disputa cu ardoare titlul de Campioană Europeană” — a declarat Andrei Constantin — PR FRK WUKF.

Cu speranța că acest eveniment va trezi interes clujenilor și nu numai, FRK WUKF așteaptă în zilele de 06 — 08.04.2017, pe parcursul celor 3 zile de calificări și duminică 09.04.2017 ziua finalelor, ca publicul spectator să susțină echipa României.

A — IX-a ediție a Campionatul European de Karate WUKF All Ages a fost certificată de Eur.E.Th.I.C.S. și se desfășoară sub auspiciile Comisiei Europene în conformitate cu Art. 165 TFEU.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc VINERI — 07.04.2017 orele 18.30 unde conducerea FRK WUKF a promis participanților un show de excepție, împreună cu partenerul și sponsorul evenimentului — UNTOLD

Intrarea spectatorilor și suporterilor este liberă pe parcursul întregului eveniment

Competiția va putea fi urmărită LIVE la următoarea adresa :
http://www.ustream.tv/channel/wukf

BIROUL de PRESA

FRK WUKF

ANDREI Ctin

Be the first to comment on "CLUJUL – Orașul Sportului Românesc"

Leave a comment