Colecția de modă dedicată generației Millennial ajunge la Iași

Inspirația designerilor români oglindește comportamentul target-ului. Larisa Lupoiu a avut ca punct de plecare în realizarea colecției sale chiar publicul căruia i se adresează: generația millennial. După participarea cu succes la Romanian Fashion Philosophy, aceasta a decis să facă accesibilă colecția sa și în alte orașe mari din țară și a ales să colaboreze cu fashion boutique-ul The Fourth din Iași.

Din ce în ce mai atractive pentru public, fashion boutique-urile fac concurență magazinelor de mall, tocmai pentru că oferă o experiență de shopping diferită și creații de designer în ediție limitată sau chiar creații unicat.

O colecție realizată în serie mică aduce o multitudine de beneficii: materiale de calitate, produse impecabile, care au trecut prin mai multe etape de finisare și verificare a detaliilor, minimizarea riscului de a întâlni o altă persoană îmbrăcată la fel în locurile frecventate, materiale cu modele deosebite, care nu sunt accesibile producțiilor mass market. La toate acestea se adaugă sfaturile de styling primite în magazin și posibilitatea de a da o comandă pentru o altă mărime decât cele  disponibile în locație.

Publicul pasionat de modă începe să cunoască avantajele creațiilor de designer și manifestă interes pentru acestea. Fourth Store este un proiect realizat din dorința de a face diferența pe piața magazinelor de haine. Ca societate, vrem să ne îmbunătățim condiția, deci trebuie să avem și posibilitatea să alegem piese vestimentare cu dichis care să ne reprezinte. Am ales să expunem brand-ul Monarh, pentru că au o abordare fresh și ne place mult colecția lor, deci vă așteptăm să ne vizitați pe Strada Ștefan cel Mare și Sfânt, NR.4 – Complex Rezidențial Exclusive, povestesc reprezentanții boutique-ului.

Fashion Designer-ul Larisa Lupoiu s-a lăsat inspirată de generația millennial și, pe baza caracteristicilor definitorii ale acesteia, a realizat o colecție dedicată femeilor. „Millennial Elegance” înseamnă atenție pentru imaginea personală, libertate, încredere, independență, nevoia de a se simți în control, puterea unor decizii asumate și experiențe memorabile.

Colecția include piese vestimentare rafinate, realizate din mătase, corsete care complimentează silueta, mâneci victoriene, salopete feminine cu volane și rochii fine, elegante, care transformă o simplă purtare într-o amintire de neuitat.

Larisa Lupoiu este designer încă din 2012 și crede cu tărie că industria fashion are propria filosofie, pe care fiecare o percepe în funcție de gusturi, experiențe, cultură și viziune. Moda este pasiunea ei transformată în business, întrucât, pe lângă brand-ul Monarh Design, Larisa este și producător în industria fashion, ceea ce îi validează abilitățile de antreprenor.

Este important pentru client să poată analiza creațiile în mod fizic și să le probeze, să își facă o părere pertinentă. Tocmai de aceea ne interesează colaborările cu concept-store-uri precum The Fourth Store, care împărtășesc aceleași opinii cu privire la creațiile vestimentare, ca element de personal branding al fiecărei persoane, susține Larisa Lupoiu

Video: https://www.youtube.com/watch?v=YXax6vRvowA&feature=youtu.be

 

Be the first to comment on "Colecția de modă dedicată generației Millennial ajunge la Iași"

Leave a comment