Companiile IT&C pot afla tot ceea ce au nevoie și știe despre licențe, proprietate intelectuală, mărci, brevete și invenții în cadrul conferinței PRIA IT&C and Intellectual Property

Companiile IT&C, fie că sunt multinaționale sau startup-uri, dar și companii românești deja consacrate, pot afla tot ceea ce au nevoie să știe despre licențe, drepturi de autor, mărci, brevete și invenții, protecția programelor pe calculator și programe open source, în cadrul conferinței PRIA IT&C and Intellectual Property – cel mai complet eveniment din Romania dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, organizat de PRIAevents pe 4 octombrie 2016, hotel Sheraton București, sala Iridium, începand cu ora 9,30.

Trăim într-o era digitală, o era a informației care este caracterizată prin trecerea de la revoluția industrială la revoluția digitală. În zilele noastre, industria digitalizata creează o economie globală digitalizată, high-tech, care influențează viața noastră de zi cu zi, modul de a învăța,de a lucra, modul de a lua decizii, de a ne verifica sănătatea, de a face investiții și tranzacții, simplificănd de multe ori procesele și chiar scăzând costurile pentru producători, dar și pentru cumpărători. Sectoare precum sănătatea, educația, industria, telecomunicațiile, băncile și finanțele, agricultura și mediul, construcțiile și imobiliarele, energia și multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizării.

Investițiile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriașe, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru giganții IT și aceștia sunt extrem de atenți la protecția investițiilor prin proprietate intelectuală — drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.

În România, antreprenoriatul în industria IT&C ocupă un loc extrem de important. Din ce în ce mai mulți investesc în software, aplicații, antiviruși și altele.

De aceea, proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială și culturală a unei țări si pentru protejarea investițiilor în tehnologie. Cercetarea și inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității este strâns legată de domeniul proprietății intelectuale.

Vrei să afli cum iți protejezi investițiile prin intermediul proprietății intelectuale? Atunci nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.

PRIA IT&C and Intellectual Property este de interes pentru manageri din companiile din sectorul IT&C din România, atât antreprenori, dar și reprezentanți ai companiilor multinaționale, pentru directorii juridici și consultanții juridici din cadrul companiilor private și de stat din România, pentru judecători, procurori și reprezentanți ai mediului universitar, ai autorităților și a presei de specialitate.

Printre temele de interes abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Contextul investițional în sectorul IT&C din România, protecția prin proprietatea intelectuală: drepturi de autor, patente și design, OSIM-strategia dezvoltarii protecției proprietății industriale în România, Concurența și Proprietatea Intelectuală, licențele și drepturile de autor, obținerea unui brevet sau depunerea unei cereri de brevet, provocările pentru programele open source, legislația Europeană și națională privind proprietatea intelectuală, protecția programelor de calculator — legislația actuală și provocări, aspecte privind reglementarea, transferul de tehnologie, concurentă neloială, drepturile și obligațiile, termeni și condiții pentru licențe pentru software, achiziții publice de software și cadrul legislativ actual.

La conferința PRIA IT&C and Intellectual Property lectori invitați sunt: Anca DEACONU —Director Direcția Brevete Invenție și Suport al Inovării, OSIM; Estella GUTTMAN —Sef Birou Examinare Marci Internationale, OSIM; Cristian POPESCU  —Partener, Popovici Nițu, Stoica și Asociații; Teodor BLIDARUS —Președinte, ANIS; Gabriel CONDEȘTEANU —Director Direcția Tehnologia Informației, ONRC; Prof. Dr. Alexandru MARIN —Director, Oficiul de Transfer Tehnologic, Universitatea Politehnica București și un reprezentant al Ministerului Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională. Moderator al evenimentului este Raluca VOIVOZEANU —CEO, PRIAevents.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass — mediei. Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIA IT&C and Intellectual Property se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, al ANIS, al Camerei de Comerț România — Olanda și al Camerei de Comerț România — Israel.

Partener principal al evenimentului este casa de avocatură Popovici, Nițu, Stoica&Asociații, iar parteneri media sunt Agerpres, 9AM News, Transilvania Business, Nine O’clock, MarketingPortal.ro, Wolters Kluwer Romania si Manager.ro

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA IT&C and Intellectual Property și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe  http://priaevents.ro/pria-itc-protection-through-intellectual-property/

Despre PRIAevents


PRIAevents — experții tăi în evenimente! Noi aducem informații de ultimă oră și trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI și pentru a croi un eveniment special pentru dvs.


Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți speakeri, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.
Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents se focusează pe audiențe B2B sau B2C. Experții noștri în evenimente vor ști să vă sfătuiască și să vă propună cel mai inovativ și cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât intr-o sală de conferințe cât și online.


Dacă vrei să organizezi o gală, o conferință, un training, o competiție sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poți apela cu cea mai mare încredere la experții noștri. Experiența, abilitățile, viziunea creativă și orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

Be the first to comment on "Companiile IT&C pot afla tot ceea ce au nevoie și știe despre licențe, proprietate intelectuală, mărci, brevete și invenții în cadrul conferinței PRIA IT&C and Intellectual Property"

Leave a comment