Comunicat – Primăria Municipiului Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, referitoare la participarea la procesul de elaborare a actelor normative, Primăria Municipiului Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local aduc la cunoștința cetățenilor publicarea

Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018.

Proiectul poate fi consultat:
—pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța www.primaria-constanta.ro și la sediul acesteia situat pe Bd. Tomis nr. 51;
—pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local www.spit-ct.ro sau la sediile acestuia, situate pe Bd. Tomis nr.112, str. Sulmona nr. 22, str. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Badea Cârțan, nr. 3, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C și str. Dumbrăveni nr. 1.

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003, până la data de 17.11.2017 inclusiv se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice, la Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța prin următoarele modalități: prin e-mail la adresa sj@spit-ct.ro, prin poștă la adresa din Constanța, Bd. Tomis nr.112, prin fax la numărul 0241/488571.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/488561, persoane de contact Suliman Camelia și Țaran Vasilica.

Be the first to comment on "Comunicat – Primăria Municipiului Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local"

Leave a comment