Conferința „RO-Product”: care sunt cele mai dezvoltate sectoare la nivel de producție și ce instrumente utilizează marile companii pentru a crește competitivitatea?

BusinessMark anunță organizarea evenimentului ‘RO-Product’, ce va avea loc pe 16 noiembrie la Hotel Radisson Blu, București. Conferința va reuni experții din zona de producție pentru a dezbate abordări concrete, aplicabile și replicabile, la problemele cu care se confruntă industria, bune practici și metode de valorificare a oportunităților.

În cadrul evenimentului, participanții au ocazia să se întâlnească cu cei care au creat strategii eficiente de dezvoltare, să se conecteze cu profesioniștii din domeniu, să se inspire din cazuri reale de succes, în vederea îmbunătățirii continue a business-ului.


Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:


—IONEL MARIAN CIUCIOI, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație, Vrancart
DRAGOȘ IRIMESCU, Fondator, Wetterbest
—DOINA CEPALIS,  Director General și Fondator, Te-Rox Prod
—LUCA RABBIA, Group Operations Director, Gold Plast Group
—OVIDIU PĂTRAȘCU, Plant Manager & Operations Director, Halewood România
ILEANA VLAD, Director General, Delta Rom Technologies
ELENA STOICA, Director General, Tricotton Junior
CARMENCITA SAVA, Director de Cercetare-Dezvoltare, Gerocossen
EDUARD CROITORU, Sales and Marketing Director, Rombat

Cea de a II-a sesiune a evenimentului va fi una practică și va consta într-o simulare de business susținută de GHEORGHE ȘTEFĂNESCU, Senior Trainer — EVOLUTIV Consultants Network. Simularea de Income/Outcome Ž oferă o perspectivă și o cunoaștere aprofundată a afacerii, a leadership-ului, a impactului financiar al oricăror decizii manageriale, fie că sunt decizii comerciale, fie că sunt decizii de dezvoltare, de investiții, de finanțare sau privind capitalul uman.

Conferința se adresează următorului tip de public: directori generali și executivi, dar și manageri de producție, operaționali, de logistică, financiari, de planificare, de aprovizionare, de depozite, import-export, comerciali și de vânzări.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.


Evenimentul ‘RO-Product’ este organizat de BusinessMark alături de: EVOLUTIV Consultants Network, AVIS, Biroul de Traduceri Champollion, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria — România și Plantăm fapte bune în România.


Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul Național, MoneyBuzz, Property Buzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadeștiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, Săptămâna Financiară, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

Despre BusinessMark


BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Be the first to comment on "Conferința „RO-Product”: care sunt cele mai dezvoltate sectoare la nivel de producție și ce instrumente utilizează marile companii pentru a crește competitivitatea?"

Leave a comment