Cornier | Tipuri, caracteristici si avantaje cunoscute

Ce trebuie sa aflam despre cornier

Cornier sau unghiul de otel, este un material de constructie folosit pentru a conecta diverse elemente. Pentru realizarea acestui material este nevoie de otel carbon, care cu ajutorul sectiunilor transversale va forma unghiuri drepte. In functie de necesitatile proiectului clientului, materialele de tip cornier pot fi achizitionate in diverse dimensiuni.
cornier
Datorita proprietatilor sale dovedite, materialele de tip cornier de la Mesteru Manole sunt un material versatil care poate fi folosit intr-o varietate de proiecte. Nu uitati sa verificati daca indeplineste toate standardele de calitate inainte de a cumpara.

Principalele caracteristici ale materialului cornier sunt urmatoarele

Acest cornier este recunoscut pentru caracteristicile sale specifice care il deosebesc cu usurinta de alte materiale de constructie. Dintre acestea, mentionam urmatoarele:

  • Vine in mai multe dimensiuni. Aici, nu vorbim doar despre latimea aripii, ci si despre laturile care formeaza unghiul de 90 de grade. Poti alege intre marimile pe care ti le-am prezentat mai devreme si sigur vei gasi ceea ce iti trebuie;
  • Caracteristica importanta a acestui material care nu poate fi trecuta cu vederea este ca partile laterale sunt complet perpendiculare, fara nicio indoire a axei;
  • Chiar si dupa taiere, unghiul de 90 de grade dintre laturile sale ramane acelasi. In caz contrar, nu va functiona corect.

Cum alegem profilurile L?

Cand vine vorba de nevoie de un cornier, dar nu stim care este cel mai potrivit, nu ar trebui sa fie dupa ureche sau prin selectie aleatorie. In acest sens, optiunile variaza in functie de domeniu si proiect de implementare.

Prin urmare, tipul si dimensiunea produsului vor varia intre mai multe variante, deoarece pentru constructia de infrastructura (poduri) sau vagoane, dimensiuni diferite. In acelasi spirit, produsele inguste si subtiri folosite pentru porti si garduri nu vor fi folosite in industria masinilor grele si a constructiilor navale.

Totusi, inainte de a te gandi sa il cumperi, ar trebui sa verifici intotdeauna ca toate standardele de calitate sunt indeplinite pentru a beneficia direct de raportul calitate-pret al acestui material.

Cumpara materiale de calitate online, de pe mesterumanole.ro!

Be the first to comment on "Cornier | Tipuri, caracteristici si avantaje cunoscute"

Leave a comment