Criolipoliza de la Fysiogand – foarte eficienta

criolipoliza

Ai incercat tot felul de tratamente pentru remodelare corporala si niciunul nu ti-a adus rezuntatele dorite?Ai incercat si criolipoliza de la Fysiogand? Arunca o privire pe informatiile de mai jos si convinge-te.

criolipoliza

 

De ce e de folos criolipoliza?

Tratamentul prin criolipoliza reprezinta o metoda cu totul noua. Se foloseste, de regula, in acele zone ale corpului unde se observa un exces pronuntat de tesut adipos. Zona taliei si zona fesiera sunt, de asemenea, locuri unde se poate actiona medical in acest sens. Pe de alta parte, insa, nici zona abdomenului sau a coapselor nu poate fi omisa.

Aceste zone ale copului sunt cele mai favorabile pentru depunerea de grasime. Cu toate acestea, dizovarea ei se face destul de dificil aproape indiferent de ce metoda de indepartare ai incerca.

Din acest motiv, criolipoliza poate fi considerata metoda cea mai eficienta si mai putin chinuitoare de care aveti nevoie. De ce? Pentru ca dizolva celule groase intr-un mod gradual, fara sa afecteze cumva celelalte tesuturi din organism. Afla ce pareri au avut ceilalti clienti despre criolipoliza de la Fysiogand.

 

Avantaje pentru care se merita sa alegi ciolipoliza:

  • este in masura sa reduca pana la 25% din masa totala a tesutului adipos in zona pe care doriti sa o tratati;
  • este foarte populara in Europa;
  • nu influenteaza absolut deloc stilul dumneavoastra de viata zilnic;
  • foloseste o tehnologie mult mai eficienta decat terapia prin ultrasunete sau radiofrecventa si ofera rezultate mult mai bune;
  • n-aveti de ce sa va temeti de efecte adverse.

 

Rezultatele criolipolizei

Pot fi observate inca de la prima sedinta de tratament. Cu toate acestea, pentru rezultate optime si de lunga durata se recomanda prelungirea tratamentului. Fysiogand va sfatuieste sa aveti in vedere si mentinerea unei diete echilibrate. Daca respectati cat de cat acesti pasi importanti post-operatorii, efectele terapiei pot dura si pana la cel putin un an.

Daca vrei sa afli mai multe pareri despre tratamentul de criolipoliza, vino in Soseaua Iancului Nr. 21, bloc 106 la parter si discuta cu un medic specialist. De altfel, poti suna la numerele de telefon 0727679670 / 0213715174 ori iti poti exprima nelamuririle in scris, iar o peroana competenta va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

 

Decide-te cat mai repede. Profita acum de oferta unui pachet de 2+1 gratis la sedintele de criolipoliza

Achita in doua sedinte de criolipoliza si poti primi o a treia gratis. Renunta la surplusul de grasime. Cauta o metoda eficienta de a-l indeparta. Criolipoliza de la Fysiogand este solutia de care ai nevoie.

Be the first to comment on "Criolipoliza de la Fysiogand – foarte eficienta"

Leave a comment