Cu ce ne ajuta criolipoliza de la centrul Fysiogand?

Despre procedura de criolipoliza

Centrul Fysiogand de remodelare corporala si infrumusetare din Bucuresti are cea mai inalta tehnologie de criolipoliza inghetata si cea mai moderna tehnologie din Bucuresti.

Prin urmare, au un nou program de descompunere a grasimilor congelate care poate stimula, ingheta si elimina celulele grase. Fysiogand are 2 noi aparate de dezghetare a grasimilor prin criolipoliza achizitionate in 2018 si ofera oferte promotionale pentru tratamente de tip 3 la pretul de 2.

Care sunt recomandarile unui medic specialist?

Medicul dumneavoastra va va oferi sfaturi clinice despre zona de tratat. Acesta va va spune, de asemenea, numere apropiate de adevar despre tratamentul eficient pentru pierderea in greutate de care aveti nevoie? In curand, va va aduce forma de sculptura pe care o doriti.
criolipoliza
In tratamentul de criolipoliza, vor exista intotdeauna opinii diferite, dar va recomandam sa luati in considerare doar opiniile expertilor. Nu ascultati prietenii, vecinii sau nimeni care a suferit sau nu a suferit acest tratament.

Medicul este singurul care va poate spune cele mai precise informatii despre procedura prin criolipoliza si are multe opinii despre aceasta.

Trebuie mentionat ca prin aplicarea unor temperaturi de pana la -10 grade Celsius pe tesuturile grase, acestea pot fi eliminate complet. Intregul proces se numeste apoptoza si are ca efect eliminarea treptata a celulelor grase, ceea ce nu afecteaza aspectul fizic temporar.

Inainte de a apela la criolipoliza, este necesar sa stim ca utilizeaza mai multe asa-numite „operatii”. Sunt utilizate pe suprafata diferitelor parti ale corpului local pentru a elimina permanent acumularea de grasime.

Tarifele centrului de remodelare corporala Fysiogand

O sedinta de 45 de minute este 195 de lei;

O sedinta de 30 de minute este 150 lei;

Pachet de 3 sedinte plus 2 gratis 585 lei;

Alege si tu centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti nu numai pentru procedurile de criolipoliza, ci si pentru masaj anticelulitic, drenaj limfatic, radiofrecventa si multe alte proceduri benefice pentru organismul si aspectul corpului tau!

Be the first to comment on "Cu ce ne ajuta criolipoliza de la centrul Fysiogand?"

Leave a comment