Cum ar trebui sa fie un antrenor personal la sala fitness

Un bun antrenor personal vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness și sănătate, depășind în același timp așteptările dvs. de-a lungul drumului. Un antrenor personal prost instruit poate fi pur și simplu o mare pierdere de timp și bani. Cererea la sala de fitness de antrenori personali a crescut în mod constant în ultimii ani.

Ce sa cauti la un anternor personal?

Cu atâtea opțiuni disponibile astăzi, poate fi destul de dificil să știți care antrenor este cel mai bun pentru dvs. Adevărul este că există astăzi mulți traineri falsi și incompetenți care duc o viață extraordinară din ignoranța clienților lor. Dar există o modalitate de a vă proteja de aceste tipuri de asa zisi antrenori personali și v-o oferim astăzi si dumneavoastra.

anternor personal orhideeasport

Deci, înainte de a angaja vreodată un antrenor personal la sala de fitness, asigurați-vă că aveți toate răspunsurile la aceste întrebări foarte importante:

  • Sunteți gata fizic și mental să începeți un program de exerciții la sala de fitness cu un antrenor personal? Este destul de ușor să uiți cel mai important factor atunci când angajezi un antrenor personal – TU. Sunteți dispuși și gata să vă dedicați și să vă angajați la un instructor și la programul lor? Antrenorul personal va aștepta deplin devotament din partea dvs.
  • Obiectivele și așteptările dvs. sunt realiste?

Cu toții vrem să transformăm corpurile noastre într-o versiune mai bună a noastră, dar vă veți frustra pe voi înșivă și pe antrenorul personal din sala se fitness, dacă doriți să vă schimbați peste noapte. Schimbarea corpului este un proces care necesită timp și muncă grea. Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a deveni mai puternic sau de a pierde grăsime corporală, in sala de fitness, antrenorul personal ar trebui să poată să schițeze un calendar realist pentru a vă atinge obiectivele și așteptările.

Ce diplome trebuie sa aiba un antrenor personal?

Antrenorul personal are o diplomă într-un domeniu conex (exerciții fizice, științe sportive și kineziologie) sau sunt certificați de o agenție de certificare foarte reputațională? Preferabil, antrenorul sa fi facut o facultate in domeniu, deoarece arată că are un nivel ridicat de cunoștințe în domeniul fitness și în anatomia și fiziologia umană și modul în care organismul se adaptează la exerciții fizice. Totusi, nu dați încredere doar pentru că cineva vă spune că are o diplomă.

Are sala de fitness antrenor personal care are de fapt experiență în lumea reală si lucrează cu oameni ca tine? Există în principiu două tipuri de antrenori personali de slaba calitate. Primul are foarte puțină educație și cunoștințe și ghideaza orbeste antrenamentele. În timp ce al doilea antrenor personal are o mulțime de cunoștințe, dar foarte puțină experiență in aplicarea acestora. Trebuie să căutați un antrenor personal care să aibă atât inteligența, cât și practica necesara.

Fiecare client este diferit si, prin urmare, au nevoi sau obiective diferite, iar programul de exercitii al antrenorului personal din sala de fitness ar trebui să reflecte acest lucru.

Be the first to comment on "Cum ar trebui sa fie un antrenor personal la sala fitness"

Leave a comment