Cum sa alegi cei mai buni ochelari de soare in functie de forma fetei

ochelari de soare

In prezent, ochelarii de soare nu mai sunt deloc un moft sau o fita, ci un accesoriu indispensabil, un accesoriu ce te face sa te remarci si sa arati oarecum altfel. Insa deseori alegerea s-ar putea dovedi a fi ceva mai diferita. Tocmai de aceea, urmeaza sa discutam despre cum sa alegi cei mai buni ochelari de soare in functie de forma fetei.

Ochelari de soare pentru fata ovala

In cazul in care ai o fata ovala, ar trebui sa te consideri noroc, deoarece alegerea nu este una prea complicata. Pe fetele ovale se pliaza cel mai bine marea majoritate a ochelarilor de soare, tocmai pentru ca aceste persoana au o barbie uniforma iar pometii sunt proeminenti, in timp ce oasele fetei iti ofera si ele un plus.

Pentru a alege cea mai buna pereche de ochelari de soare pentru o fata ovala, trebuie sa stii ca nu vei fi nevoit sa tii cont de prea multe lucruri, deoarece aproape orice pereche de ochelari se va plia fetei tale,  fara a se tine cont de forma sau de dimensiunile lentilei. Un sfat ar fi sa evitati ochelarii ce au lentile prea mari, supradimensionate.

Ochelari de soare pentru fata rotunda

Din punct de vedere al persoanelor cu fata rotunda, am putea spune in primul rand ca pometii sunt mai proeminenti, in timp ce barbia este putin rotunjit. Din punct de vedere al liniei fruntii nu sunt prea multe de spus, astfel ca se contureaza un cerc aproape perfect.

Pentru persoanele cu o astfel de faa se recomanda acei ochelari cu rame mari, groase. Am putea recomanda aici ochelarii ce au o rama dreptunghiulara. Se recomanda evitarea pe cat de mult este posibil a ochelarilor ce au lentile rotunde sau a ochelarilor cu rame subtiri.

Ochelari de soare pentru fata patrata

Cand vine vorba de persoanele cu o forma patrata a fetei am putea spune in primul rand ca se remarca linia barbiei care este aproape dreapta. Totodata, dimensiunile fetei pot sa fie proportionate. Tocmai de aceea, pentru aceste persoane se recomanda ochelarii ce au rame rotunde sau chiar ovale.

Din punct de vedere al culorii, se recomanda ca acestea sa fie cat mai colorate. Pentru persoanele cu o fata patrata trebuie sa evitati pe cat de mult posibil acei ochelari ce au forma fetei dreptunghiulara. De altfel, trebuie sa evitati pe cat de mult posibil si ramele cu o nuanta deschisa.

Ochelari de soare pentru fata tip “diamant”

Persoanele ce au forma fetei diamant sunt recunoscute pentru faptul ca au pometii proeinenti, iar fruntea este una destul de mica. Totodata, barbia este si ea una unghiulara, in timp ce maxilaru le putin pronuntat.

Astfel, pentru aceste persoana se recomanda acei ochelari ce nu incadreaza lentilele in rame.

Asadar, mai sus v-am prezentat ce tip de ochelari de soare vi s-ar potrivi in functia de forma fetei, astfel ca alegerea a devenit una mult mai usoara in acest moment.

Be the first to comment on "Cum sa alegi cei mai buni ochelari de soare in functie de forma fetei"

Leave a comment