Cum se folosesc serviciile de arhivare de documente de la Iron Mountain?

Daca doriti ca documentele firmei dumneavoastra sa va fie arhivate de o companie foarte profesionista pentru ca dumneavoastra sa scapati de grija arhivarii, recomandarea noastra este sa apelati la serviciile de arhivare a documentelor de la Iron Mountain. Iron Mountain este o firma care poate arhiva documentele departe de sediul dumneavoastra si datorita acestui lucru o sa obtii mult spatiu liber pe care sa il poti folosi pentru multe alte scopuri.

arhivare documente

Birocratia mondiala obliga societatile sa aiba extre de multe documente, documente care vor ocupa in timp un spatiu foarte mare. Iron Mountain se va ocupa de preluarea tuturor documentelor dumneavoastra pana la depozitarea in locatia lor si bineinteles, vor fi restituite ori de cate ori vei avea nevoie.

De ce sa alegi Iron Mountain pentru arhivarea documentelor?

Iron Mountain este o companie internationala care activeaza pe foarte multe piete si de aceea ofera servicii de o calitate extraordinara. Pe langa toate astea, cei de la Iron Mountain ofera foarte multe servicii de arhivare a documentelor in locatii cu standarde extrem de ridicate de calitate. Iron Mountain ofera peste 1000 de spatii de arhivare. Aceste spatii care prezinta urmatoarele avantaje:

  • Contin sistem de alarma cu senzori de miscare
  • Spatii monitorizate CCTV
  • Accesul persmis pe baza de card
  • Sisteme de detectare si stingere a incendiilor.

Specialistii dau ca exemplu firma Iron Mountain pentru arhivarea documentelor deoarece reprezinta o solutie extrem de economica si de sigura pentru arhivarea documentelor firmei dumneavoastra.

Preturile pentru serviciile de arhivare documente de la Iron Mountain nu se fac in functie de cate acte ai de arhivat, ci in functie de spatiul pe care il inchiriezi. Nu iti este impusa nicio suprafara, deci se poate elibera tot spatiul din interiorul firmei dumneavoastra. Iron Mountain face progrese foarte mari si mereu incearca sa simplifice cat mai mult arhivarea documentelor pentru a va fi dumneavoastra extrem de usor sa arhivati documentele.

  • Servicii cu recuperare in aceeasi zi
  • Servicii cu recuperare a doua zi
  • Servicii pentru recuperare in regim de urgenta

Prin aceste tipuri de arhivare a documentelor, atunci cand aveti nevoie orice document din cele arhivate la Iron Mountain, il veti putea obtine rapid, fara prea multe batai de cap.

Despre Iron Mountain

Iron Mountain ajuta companiile din intreaga lume sa reduca costurile, deficientele si riscurile pentru administrarea tutror documentelor pe un suport electronic si pe un suport fizic. Iron Mountain a fost infiintata in Statele Unite ale Americii in anul 1951 si adminstreaza miliarde de informatii pentru absolut toate genurile de societati.  (peste 12 milioane de metri cubi de documente in format fizic sunt arhivate in acest moment de Iron Mountain)
Pentru mai multe informatii sau pentru o cerere de oferta puteti suna la numarul de telefon 021.232.52.12.

 

Save

Be the first to comment on "Cum se folosesc serviciile de arhivare de documente de la Iron Mountain?"

Leave a comment