Curs DPO – un loc de munca intr-un domeniu de viitor

curs dpo
curs dpo

Ceea ce este sigur despre ce avantaje are un angajat care a absolvit un curs DPO este faptul ca se incadreaza intr-un mediu de munca de viitor. Detalii despre acest fapt sunt relatate si in articolul 38, mai exact la alineatul 3.

Beneficii de care va veti bucura daca optati pentru un curs DPO

In urmatoarele randuri ale acestui articol va vom prezenta cateva dintre desele intrebari pe care un viitor posibil cursant le adreseaza atunci cand isi doresc sa urmeze acest domeniul al protectiei datelorȘ

In primul rand, acestia doresc sa stie cine poate indeplini functia de dpo, adica un data protection officer. Mai pe scurt, cine este eligibil pentru acest post?

Mai mult decat atat, acestia au intrebari referitoare si la experienta necesara pentru a activa in domeniu. Aici putem aduce in discutie domenii precum afacerile sau chiar resursele umane.
curs dpo

Ce fel de calificari trebuie sa dobandeasca un viitor data protection officer. Cele mai multe raspunsuri si clarificari ale acestor intrebari pot fi regasite si in articolul 37 al noului regulament General Data Protection Regulation, adoptat in luna mai a anului 2016.

Trebuie sa ai experienta?

Regulamentul 679 GDPR mentionat in randurile de mai sus nu ne spune exact daca ne trebuie o anumita expertiza ca sa urmam un curs DPO de formare profesionala. Putem vorbi, insa despre alte chestiuni necesare precum randamentul dumneavoastra si capacitatea de a asimila informatiile necesare astfel incat sa le transpuneti eficace in sarcinile de lucru.

Asadar, cine urmeaza un astfel de curs DPO ii trebuie o expertiza mai vasta, asa cum va spuneam, pentru ducerea la capat cu succes a task-urilor complexe.

Avand in vedere tot calitatile unui cursant si viitor data protection officer putem aduce in discutie si cunoasterea legilor si a normelor nationale, dar desigur si europene. Evident, acestia trebuie sa inteleaga si sa urmeze cu succes aceste norme impuse.

Unde se desfasoara un astfel de curs DPO?

Daca v-ati gandit pe pacursul citirii acestui articol sa urmati un curs DPO si va surade ideea de “loc de munca de viitor”este cazul sa apelati la societatea Training Professionals si sa ii intrebati de serviciile lor.

In general acestia ofera servicii complete de consultanta GDPR, acestea incluzand de asemenea si un curs DPO Data Protection Regulation.

Trainerii sunt foarte bine pregatiti si au o experienta vasta. Veti imbina eficient partile teoretice si practice prin efectuarea unor task-uri utile.

Be the first to comment on "Curs DPO – un loc de munca intr-un domeniu de viitor"

Leave a comment