Cursurile de make up de la DallesGO te invata sa-ti alegi machiajul potrivit pentru forma fetei

cursuri make up
cursuri make up

cursurile de make up

Trucuri de make up pentru diferite forme ale fetei pe care le poti deslusi numai la cursurile de make up de la DallesGO

Ne confruntam adesea cu probleme de make up din cauza formei fetei. Daca pentru unele persoane, forma fetei este un avantaj, iar machiajul are rolul doar de a pune in lumina trasaturile faciale, alte persoane sunt dezamagite de aspectul lor si folosesc machiajul pentru a estompa si a ascunde anumite defecte. De aceea, la cursurile de make up de la DallesGO vei putea invata cum sa iti alegi machiajul potrivit in functie de forma fetei atat pentru tine, cat si pentru clientii tai.

Make up pentru o fata rotunda

O fata rotunda ofera intotdeauna un aspect luminos si vesel pe chipul tau. Inscrie-te la cursurile de make up de la DallesGO ca sa afli cum poti schimba forma spancenelor pentru a obtine un aspect mai serios si impunator. Iti recomandam sa nu te rezumi doar la clasicul fard nude daca ai ochii caprui, DallesGO pune la dispozitie cele mai diversificate palete de culori deschise, pastel, aplicate pe intreaga suprafaţa a pleoapelor cu scopul de a defini mai puternic forma rotundă a ochilor tai. Daca si tu iti doresti sa inveti cum sa subtiezi forma fetei, nu-ti mai inunda pometii cu blush si hai sa te invatam cum sa creezi si sa ghidezi umbrele in functie de forma ochilor.

Make up pentru fata cu aspect patrat

Din punctul de vedere al make up artiştilor celebri, aceasta forma se bucura de cele mai frumoase caracteristici.  Cea mai definitorie caracteristica a formei fetei patrate este data de linia puternic accentuată a maxilarului, ce confera o imagine eleganta şi un contrast vizibil catre decolteu, daca luam drept model aspectul vedetelor hollywoodiene. In machiajul ochilor si al obrajilor, specialistii cursurilor de make up de la DallesGO recomanda sa utilizati o perie cu varful rotund pentru a crea umbra ochilor şi totodata pentru a va pastra marginile rotunjite. Nuantele de la deschis spre inchis se aplica atat pentru fondul de ten, cat si pentru ruj pentru un aspect de expansiune. Un lucru important de care trebuie sa tii cont si pe care profesorii de la cursurile de make up vor insista sunt sprancenele, care au nevoie de o tenta usor arcuita pentru un aspect prelungit al fetei.

Make up pentru o fata ovala

Cand te nasti cu o forma ovala a fetei, n-ar trebui sa-ti faci griji de tipul de machiaj pe care l-ai putea alege pentru ca nu vei da gres niciodata. Astfel, pentru machiajul ochilor poti alege orice nuanta de fard, de la nude, pana la cele mai indraznete in functie de marimea ochilor si de nuanta tenului. Cu alte cuvinte, arta make-up devine o placere cu care, daca nu te nasti, o dobandesti foarte usor.

Cursurile particulare de make-up artist de la DallesGO sunt o idee foarte buna pentru cei care viseaza la o cariera de make-up artist, intrucat se pot bucura de un training complet in ceea ce priveste fundamentele acestei meserii.

In alta ordine de idei, pentru obtinerea unor rezultate remarcabile, pe tot parcursul training-ului, cursantii pot beneficia, pe de-o parte, de produse MAC oferite de partenerii DallesGO si, pe de alta parte, de reduceri considerabile in magazinele partenere.

Pentru mai multe informatii, consultati site-ul https://dallesgo.ro/ la adresa de mail info@dallesgo.ro ori la numarul de telefon 0769.041.711.

 

Be the first to comment on "Cursurile de make up de la DallesGO te invata sa-ti alegi machiajul potrivit pentru forma fetei"

Leave a comment