Cuverturi de pat matlasate din bumbac de la Patone

cuverturi de pat matlasate
cuverturi de pat matlasate

Patone.ro si-a reinnoit stocul cu mai multe cuverturi de pat matlasate din bumbac. Hai si tu sa arunci o privire peste noile modele. Vei fii surprins de varietatea culorilor combinate in nuante moderne.

 

Preturi avantajoase la cuverturi de pat

Pentru ca punem accent pe multumirea clientilor, incercam sa va punem la dispozitie cele mai bune produse. Nu e suficient sa distribuim niste cuverturi ieftine pentru a atrage atentia publicului. Ne dorim sa-i oferim tot ce este mai bun.

Cuverturi de pat matlasate

Stim cat de mult conteaza partea estetica la prima vedere. De aceea, va punem la dispozitie mai multe cuverturi de pat moderne pentru aspectul unui dormitor elegant. Am luat in vedere si calitatea, care este un alt criteriu important dupa care ne ghidam. Astfel, tu si familia ta puteti opta pentru gama de cuverturi de pat pucioasa. De ce? Pentru ca sunt fabricate la Pucioasa, iar acest lucru va ofera singuranta ca optati pentru achizitionarea unor produse 100% romanesti de calitate.

 

Diferenta dintre cuverturi de pat simple si matlasate din bumbac

Va vorbeam anterior despre cuverturi de pat matlasate. Credeti ca sunt cu ceva mai diferite fata de cele simple? Ei bine, raspunsul este da. Diferenta consta in materialul folosit, care este mai gros. O alta diferenta care nu poate fi trecuta cu vederea se refera la cusaturile de pe intreaga suprafata a unei cuverturi ce scot in relief un anumit tip de model. Vorbim de romburi, cerculete, patrate, floricele si orice alt model placut din punct de vedere estetic.

Patone.ro va recomanda sa va achizitionati cuverturi de pat matlasate pentru ca sunt mai rezistente si mai calduroase. Sunt ideale pentru anotimpurile mai racoroase, intrucat pot fi folosite drept  plapuma sau supliment pentru plapuma.

In alta ordine de idei, insertiile textile si intariturile de pe suprafata acestora fac in asa fel incat produsul sa aiba o durata de viata mult mai inaintata. Totodata, datorita intariturilor, vatelina din bumbac nu se va strange intr-un colt si nici nu va iesi din material.

 

Cuveruturi de pat moderne pentru piese de mobilier vechi

Mascheaza eficient materialul tapiteriei tale uzate ori aspectul invechit al mobilierului dormitorului. Nu face investitii costisitoare pentru un aspect estetic modern. Opteaza pentru cuverturi de pat matlasate ieftine si uita de grija renovarilor. Alege sa achizitionzi astazi aceste produse pentru a beneficia de un aspect al domitorului cu mult mai modern si mai elegant decat pana acum.

Pentru acest lucru, Patone.ro iti sta la dispozitie atat cu o gama de produse variate, cat si cu sfaturi utile despre intretinere, design si curatare. Te asteptam pe site-ul Patone.ro!

Be the first to comment on "Cuverturi de pat matlasate din bumbac de la Patone"

Leave a comment