Daca nunta ar fi o masina, atunci o formatie pentru nunta ar fi combustibilul care o pune in miscare

formatie nunta 2

Cea mai mare reusita a mea a constat in a-mi convinge sotia sa se marite cu mine, a spus foarte frumos Winston Churchill. Nunta este celebrarea celei mai puternice legaturi dintre un barbat si o femeie. Este petrecerea la care toti invitatii participa pentru a admira iubirea desenata pe chipul mirilor. De la o petrecere de asemenea anvergura si cu o imensa incarcatura emotionala nu poate lipsi o formatie de nunta care sa anime sufletele tuturor invitatilor.

Ce trebuie sa aduca o formatie de nunta in plus la nunta ta?

La nunta suntem de acord ca toti vorbim aceeasi limba, cea a dragostei. Dar, cand trebuie sa alegem un gen muzical care sa ridice toti invitatii de la mese, lucrurile se complica putin. Ce muzica alegem pentru a avea o petrecere reusita:

  • Muzica din folclorul romanesc va avea cu siguranta un rezultat favorabil la o nunta organizata intr-o zona rurala. Acest succes se datoreaza mai ales si originii solistului/solistei. Sunt sanse mari ca un vecin sau o persoana dintr-un sat alaturat sa faca parte dintr-o formatie pentru nunta si ce poate fi mai frumos decat sa-ti cante un solist cunoscut.
  • Muzica clasica de petrecere, pe de alta parte, ofera energie si invita la dans locuitorii din toate regiunile tarii. Este acea muzica arhicunoscuta ale carui versuri le fredonezi impreuna cu cel de la microfon. Acest gen muzical nu face discriminari de varsta, asadar nu trebuie sa-ti faci griji ca jumatate din oameni danseaza, in timp ce cealalta jumatate sta la masa.
  • Muzica rock la nunta s-ar putea sa nu aiba succesul asteptat. Daca esti un rocker infocat si traiesti prin acest gen, s-ar putea ca nu toti cei pe care i-ai invitat sa fie in asentiment cu tine. Iti va fi dificil sa gasesti o formatie de nunta care sa cante rock, tocmai pentru ca este o nisa. Odata ce ai hotarata ca rock-ul este ceea ce iti doresti, asigura-te ca ai invitat oamenii potriviti la nunta ta.
  • Muzica latino, la fel ca muzica clasica de petrecere, este ascultata la toate varstele. Succesul este garantat, dar nu si ca toata lumea va dansa. Dansurile latino, inainte de toate, necesita multa energie. S-ar putea ca pauzele in care nu se danseaza sa fie mai dese. Desi acordurile latino cu siguranta ii va pune pe multi in miscare, e posibil ca cineva sa simta ritmul, dar sa ramana pe scaun, de tema sa nu para ridicol.
  • O formatie de nunta care se axeaza pe cover-uri are avantajul diversitatii. Poti negocia melodiile pe care ti le doresti, in masura in care cerintele tale se incadreaza in repertoriul acesteia.

Muzica este foarte importanta in multe momente din viata noastra. Ne ajuta sa ne bucuram, sa uitam sau sa ne amintim. Singurul defect al muzicii este ca nu are inlocuitor. Nu poti, in loc de formatie de nunta, sa aduci un  comediat care sa spuna glume toata noaptea sau actori de teatru care sa interpreteze o piesa. O formatie de nunta potrivita transforma visul tau intr-o realitate pe care o vei trai si la batranete, prin amintiri care raman vii.

Alege ca si formatie de nunta pe cei de la Trupa Zero, care au multi ani de experienta in spate si care au creat magie la nenumarate ceremonii asociate casatoriei.

Be the first to comment on "Daca nunta ar fi o masina, atunci o formatie pentru nunta ar fi combustibilul care o pune in miscare"

Leave a comment