Dacia de vanzare prin LeasingAutomobile.ro – Istoria marcii Dacia – Made in Romania

Indiferent ca e noua sau rulata, o masina trebuie sa indeplineasca in primul rand cerintele proprietarului, indiferent de marca, an de fabricatie, dotari sau alte caracteristci similare. Marca auto Dacia de vanzare este una dintre optiunile celor care isi doresc o masina fiabila, la preturi avantajoase.

Dealerul autorizat Leasing Automobile are numeroase oferte pentru dumneavoastra.

Acest dealer va propune o serie de modele Dacia de vanzare insotite de certificat de buna functionare si toate documentele necesare, care sa ateste istoricul acestora.

Puteti opta pentru orice model de masina doriti, indiferent ca aceasta se afla sau nu in parcul auto al reprezentantei, prin intermediul serviciului de comanda auto.

De ce sa alegi o masina Dacia?

Dacia este cel mai mare constructor auto din Romania si incepand cu anul 1999, acesta apartine grupului francez Renault, alaturi de care a lansat mai multe modele in ultimii ani.

Astfel, in ultimele aproape doua decenii, brandul romanesc a reusit sa creasca standardele autovehiculelor fabricate, ceea ce a plasat Dacia alaturi de alte marci consacrate de pe teritoriul european.

Romanilor le vine foarte greu sa renunte la prejudecati atunci cand vine vorba despre marca auto Dacia, ceea ce ii determina sa-si indrepte atentia catre producatorii auto straini.

Insa, in timp ce noi avem pretentii prea mari de la un autoturism, zeci de mii de conducatori auto din tarile vestice isi cumpara un model dacia, indiferent ca este vorba despre Logan, Dacia Sadero, Duster, Lodgy sau Dokker.
Masini Dacia de vanzare — Cat de fiabile sunt aceste automobile?

Dat fiind ca preturile automobilelor Dacia sunt destul de accesibile, stim cu totii ca nu putem avea pretentii si nici nu ne putem astepta la rezultate spectaculoase.

Cu toate acestea, pe langa calitate, orice conducator auto trebuie sa fie interesat de nivelul de siguranta, iar Dacia trece si acest test cu rezultate destul de bune.

Asadar, daca va doriti o masina usor de intretinut, cu care sa va puteti deplasa acolo unde vaeti nevoie fara sa va faceti griji,

Leasing Automobile va asteapta cu diverse modele Dacia, la cele mai bune preturi.

Calitate si siguranta de peste 15 ani prin Leasing Automobile

Pentru ca piata masinilor second hand nu ofera garantia unei achizitii sigure, este important sa apelati la serviciile unui dealer autorizat. Leasing Automobile reuseste sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte de mai bine de 15 ani, oferind totodata consultanta si programe de finantare flexibile, adaptate necesitatilor soferilor din ziua de azi.

Toate aceste avantaje se datoreaza parteneriatelor cu firme specializate in leasing, prin intermediul carora dumneavoastra aveti sansa de a intra in posesia unei masini Dacia perfect functionala.

Dacia de vanzare — Automobile disponibile pe stoc sau pe comanda

Pentru a indeplini toate cerintele venite din partea clientilor, Leasing Automobile ofera posibilitatea achizitiei unei Dacia pe comanda.

Astfel, orice automobil este insotit de atestatul de buna functionare, revizii tehnice realizate periodic, garantie 3 luni/15.000 km, precum si livrare gratuita a masinii in toata tara.

Pentru mai multe informatii despre cum puteti achizitiona o masina Dacia, accesati leasingautomobile.ro

Date de contact

Showroom Galati: Blv. George Cosbuc nr. 138
Tel: 0741 41 44 88

E-mail: office@leasingautomobile.ro

Showroom Arad: Calea Timisorii nr. 142

Tel: 0741 41 44 66

E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Be the first to comment on "Dacia de vanzare prin LeasingAutomobile.ro – Istoria marcii Dacia – Made in Romania"

Leave a comment