De ce este bine sa ai numarul unei firme de tractari auto in agenda?

Astazi discutam despre masurile pe care trebuie sa si le ia fiecare sofer in parte pentru a preintampina si pentru a preveni eventualele defectiuni ale masinii si bineinteles pentru a preveni apelarea la o firma de tractari auto. Grija pe care o acordam masinii se reflecta in durata ei de viata. Ce trebuie sa faci pentru ca masina ta sa dea randament maxim si sa reziste cat mai mult timp? Iata cateva ponturi pe care le-am cules de la mecanici pentru tine.

Nu astepta ca ceva sa se strice pentru a mege la service. Pentru ca in acest caz cheltuielile de reparatie sunt mult mai costisitoare decat in cazul in care ai verifica periodic starea masinii.

Incearca sa folosesti un ulei de calitate si un ulei potrivit tipului de masina. Dupa cum stim, exista foarte multe tipuri de ulei de motor. Alegerea unui ulei de calitate inferioara poate sa produca pagube importante, pagube care pot duce la ramenerea in strada cu masina si inevitabil poate duce la apelerea unui serviciu de tractari auto. Noi va recomandam serviciul de tractari auto Bucuresti si nu numai de aici.

De asemenea, nesuplimentarea cu ulei sau circularea cu un nivel scazut poate sa provoace defectiuni majore foarte costisitoare. Ce trebuie sa faci? Trebuie sa te informezi cu privire la tipurile de uleiuri si sa stii care este cel mai potrivit pentru masina ta. Pentru asta te poti consulta si cu mecanicii de la service. Chiar daca exista variante ieftine, sfatul nostru este sa alegi intotdeauna ce este mai bun si sa nu uiti sa verifici periodic nivelul de ulei de motor, pentru ca acesta constituie un element vital pentru buna functionare a masinii.

Este bine ca mereu sa ai un numar de telefon al unei firme de tractari auto in agenda telefonului tau

Daca vrei sa iti pastrezi masina in buna stare de functionare pentru mult timp, ai grija sa nu circuli niciodata cu becul de la combustibil aprins. Daca vei avea un nivel scazut de carburant vei forta motorul, iar reziduurile adunate pe fundul rezervorului vor pleca in instalatie si vor provoca defectiuni. Poti, de exemplu, sa risti sa strici injectoarele, iar pentru inlocuirea sau reparatia acestora ve plati costuri considerabile. Mai devreme sau mai tarziu tot vei trebui sa alimentezi, deci incearca sa pastrezi un nivel ridicat de conbustibil in rezervor, intotdeauna.

Nu uita nici de filtre. Ele sunt foarte importante pentru buna functionare a masinii. Daca ele nu sunt schimbate periodic, depunerile pot sa uzeze pistoanele sau pot infunda o multime de alte componente. De asemenea, motorul nu va primi suficient aer pentru a da randament maxim. Vei forta motorul si in final in vei distruge, incet, dar sigur. Asadar, schimba periodic filtrele masinii. Mai ales ca nu vei cheltui multi bani pentru inlocuirea acestora, pretul lor fiind destul de mic.

Daca observi orice lucru in neregula cu masina, nu amana reparatiile si nu circula cu masina in stare precara. La orice simptome, recomandam sa se apeleze la un serviciu de tractari auto Bucuresti pentru a se tracta masina pana la service pentru verificari. Orice amanare poate duce la defectiuni majore, generalizate sau chiar iremediabile.

Be the first to comment on "De ce este bine sa ai numarul unei firme de tractari auto in agenda?"

Leave a comment