De ce joaca materialul un rol atat de important in alegerea lenjeriilor de pat?

Una dintre cele mai eficiente metode de a-ti schimba aspectul dormitorului este de a alege o noua lenjerie de pat. Pentru a lua in final cea mai buna alege trebuie sa va ganditi si la factorii care va influenteaza aceasta decizie si sa ii analizati pe fiecare in parte. Unul din cele mai importante aspecte este materialul din care este fabricata lenjeria respectiva. Acest aspect poate dicta calitatea si durabilitatea. Partea cea mai buna este ca aveti o selectie destul de mare din care puteti alege in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra. Spre exemplu, exista variante precum bumbacul, matasea, poliesterul si asa mai departe.

Care sunt lenjeriile de pat mai dezavantajoase?

Exista anumite materiale pentru lenjeriile de pat care vin cu un numar mai mare de dezavantaje, astfel ar trebui sa cantariti bine decizia inainte de a le alege. Spre exemplu, lenjeriile de pat din satin si matase au dezavantaje precum:

  • Spre deosebire de competitori lor, au un pret cu mult mai ridicat;
  • Nu sunt indicate de folosit pe timpul sezonului rece;
  • Prezinta dificultati in curatare.

Ce materiale sunt o alegere buna pentru lenjeriile de pat?

Desi unele material vin cu mai multe avantaje, anumiti client tot prefera anumite lenjerii de pat fabricate din materialele lor preferate. Astfel ca la sfarsitul zilei, totul tine de preferintele clientilor. Printre materialele foarte populare printre cumparatori se numara si:

Bumbacul – pe piata cel mai adesea se gasesc lenjerii de pat realizate din bumbac. Este o optiune destul de populara deoarece este in acelasi timp un material durabil, dar vine si cu un pret rezonabil pentru o varietate de client. Pe timpul verii este o alegere perfecta deoarece lasa pielea sa respire.

lenjerii de pat 1

Poliesterul – in comparatie cu lenjeriile realizate dim bumbac cele din poliester au un pret cu mult mai redus. Dar vine si cu un mare dezavantaj, si anume ca nu lasa pielea sa respire. Dar, cand vine vorba de camera copiilor lenjeriile realizate din poliester sun tuna dintre cele mai bune optiuni deoarece petele se pot curate foarte usor si, mai mult de atat, este un material rezistent.

Alege chiar acum o lenjerie pentru pat de la unul dintre cei mai de incredere distribuitori din Romania – Patone. Cu ajutorul lenjeriilor de la Patone ai posibilitatea de a-ti transforma dormitorul in cateva secunde. Mai mult decat atat, materialele folosite in fabricarea lenjeriilor sunt de o calitate excelenta, astfel ca nu ai de ce sa te indoiesti de durabilitatea lenjeriilor pentru pat de la Patone. Alege intotdeauna calitatea, alege Patone!

Be the first to comment on "De ce joaca materialul un rol atat de important in alegerea lenjeriilor de pat?"

Leave a comment