De sarbatori ai oferte de nerefuzat la impachetari cu tunel infrarosu

impachetari tunel infrarosu
impachetari tunel infrarosu

Ce parere ai despre o sedinta de impachetari cu tunel infrarosu?

Sarbatorile vin cu oferte de toate felurile. Fie ca ai opta pentru impachetari cu tunel infrarosu sau pentru tunel no cellulite, remodelarea corporala este un lucru extrem de pretentios.

Toate procedurile care sunt menite sa remodeleze silueta doamnelor ori sa amelioreze pe cat posibil anumite probleme de natura estetica trebuie efectuate in conditii. Trebuie sa fie in conformitate cu termenii medicali si sa nu fie invazive.

De aceea, inainte de a se aplica orice tratament de slabire, pacientii trebuie sa faca niste teste pentru a elimina riscurile oricarei situatii neprevazute de alergie sau reactii adverse.

Actiunea unor impachetari cu tunel infrarosu asupra corpului

In primul rand, rolul unor impachetari cu tunel infrarosu este de a elimina intr-o maniera naturala substantele nocive si grasimea excesiva din organism.

impachetari cu tunel infrarosu

Procesul de transpiratie este activat, iar toate acumularile nocive de tipul metalelor grele, toxine sau celulita acumulate la nivelul stratului inferior al pielii de-a lungul vietii sunt eliminate in doar cateva sedinte. Ce-i drept, pentru a obtine rezultate si mai satisfacatoare in vederea distrugerii complete a celulitei, iti recomandam un tratament complet cu tunel no cellulite.

Astfel, chiar daca este vorba despre o grabire a procesului de eliminare al acestor factori, transpiratia prin pori este o metoda naturala de eliminare. Si chiar aduce rezultate mai eficiente decat o sauna obisnuita.

In mod normal, la sauna pierzi undeva la aproximativ 15% din grasimi, toxine si apa acumulate in corp, pe cand, in cazul unor impachetari cu tunel infrarosu, rezultatele ajung sa fie destul de insemnate. Se elimina cu pana la 70-75% din retentiile de apa si 25-30% din cantitatea de grasimi si metale grele.

Rolul caldurii pentru impachetari cu tunel infrarosu

Scopul acesteia este extrem de important. De ce? Pentru ca patrunde destul de adanc in stratul pielii. Cu mult mai adanc decat la o sauna obisnuita ce produce caldura doar la suprafata corpului.

Totodata, datorita capacitatii de actionare in profunzime asupra zonelor problematice, rezultatele sunt mult mai bune si rezista timp indelungat, intrucat procedura are efecte terapeutice.

Exista o intreaga lista de beneficii terapeutice pe care le aduc atat aceste impachetari cu tunel infrarosu cat si un tunel no cellulite. Printre ele amintim doar cateva dintre ele care sunt cele mai importante:

  • reduce durerile articulare;
  • stimuleaza circulatia sangvina;
  • sporeste imunitatea;
  • accelerareaza metabolismul;
  • elimina tensiunea;
  • reduce grasimea/celulita;
  • stimuleaza activitatea inimii;

Be the first to comment on "De sarbatori ai oferte de nerefuzat la impachetari cu tunel infrarosu"

Leave a comment