DEBUT SURPRIZĂ PE SCENA CLUBBINGULUI ÎN SEVA LOUNGE DIN BUCUREȘTI – Unul dintre fondatorii Trupei Paraziții a descoperit un nou talent

Seva Lounge Bucharest anunță apariția unui nou nume pe scena clubbingului. Este vorba de Ionuț Popa, un nume descoperit chiar de unul dintre fondatorii trupei Paraziții, Alexandru Francu.

După ce și-a demonstrat succesul în lumea muzicii, Alexandru Francu este acum convins că a descoperit un nou talent așa că este pregătit de o altă provocare.

ALEXANDRU FRANCU: ‘ De la un simplu hobby pana la succes este doar un pas atunci când exista pasiune și creativitate. Asta am simțit atunci când l-am văzut pe Ionuț Popa mixând. A fost pentru a doua oară când am fost sigur că văd un viitor talent.’

Alexandru Francu l-a văzut prima dată mixând pe Ionuț Popa la o petrecere privată. De altfel, fondatorul trupei Paraziții este cel care și-a îndemnat prietenul să își aducă hobby-ul în fața iubitorilor de muzică.

ALEXANDRU FRANCU: „Cred că cel mai important, dincolo de plăcerea pentru a mixa, este să simți publicul. Nu este greu să vezi când aceștia rezonează. L-am văzut la pupitru la o petrecere pe yacht și am știut după primele minute că trebuie să îl conving să treacă la pasul următor”.

Așa că după ce a mixat doar din plăcere în ultimii ani la petreceri private, Ionuț Popa, în vârstă de 30 de ani, este pregătit acum să mute distracția direct la pupitrul unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitală.

IONUȚ POPA: „Întotdeauna am simțit o pasiune pentru butoane și nu am ratat nicio ocazie de a mixa pentru prietenii mei. De această dată este însă diferit. Cred că secretul unui mix reușit este să uiți de toate regulile școlilor de dj, să înțelegi că ești acolo doar pentru oameni, pentru a oferi senzații și trăiri”.Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, în clubul Seva Lounge din București.

Be the first to comment on "DEBUT SURPRIZĂ PE SCENA CLUBBINGULUI ÎN SEVA LOUNGE DIN BUCUREȘTI – Unul dintre fondatorii Trupei Paraziții a descoperit un nou talent"

Leave a comment