Deschidere concept store Annelino by Anne Bebe

Familia Anne Bebe se mărește cu un nou membru! Anne Lino este un concept exclusivist, creat din pasiunea pentru lux și frumos. Evenimentul de deschidere al magazinului are loc pe 1.04.2017, începând cu ora 12:00, în incinta Băneasa Shopping City – Etaj 1.

În noul magazin AnneLino se comercializează hăinuțe de botez unicat pentru copii, accesorii și jucării pentru bebeluși, este situat la etajul întâi al mall-ului și e al cincilea magazin din lanțul Anne Bebe. Acesta vine în întâmpinarea exigențelor clienților care își doresc trusouri de botez de cea mai buna calitate, realizate exclusiv în atelierul nostru și personalizate după cerințele fiecăruia. Materialele folosite conțin fibre 100% naturale (bumbac, satin, mătase, etc), iar produsele finale sunt călcate la temperaturi înalte și păstrate în medii sterile, pentru a le oferi siguranță celor mici. În plus, pe langa certificarea oficială Swarovski pentru liniile de producție ale brandului, evidențierea apare la accentul pus pe controlul calității, încă din primele stadii de creație. Aici veți găsi tot ce vă trebuie pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața bebelușului, botezul. Atât părinții, cât și nașii vor fi cu siguranță încântați de varietatea produselor Annelino.
Grupul Anne Bebe are o experiență de peste un deceniu în confecționarea hăinuțelor și accesoriilor pentru copii și bebeluși, timp în care a căutat să învețe mai mult și să eleveze standardele de calitate ale colecțiilor de hăinuțe casual și elegante pentru diferitele ocazii. Specializarea brandului se află în mod deosebit în confecționarea hăinuțelor de botez și evenimente deosebite, a lumânărilor și trusourilor personalizate și asortate ținutelor, dar și comercializarea altor accesorii și jucării educative pentru copii și bebeluși. Anne Bebe are o prezență continuă la târgurile dedicate părinților, atât din cadrul țării cât și din exterior, unul dintre ele fiind târgul de modă pentru copii de la Paris. Cele patru magazine deja deschise se află în trei dintre cele mai importante mall-uri din București: Unirea Shopping Center (Anne Bebe și Camera Bebelușului — etaj 3), Cocor Department Store (Outletul Anne Bebe — etaj 3), și Băneasa Feeria. Pe lângă acestea, crează și susține în mod constant parteneriate cu magazine pentru copii din orașe din cadrul României, că Timișoara, Pitești, Iași, Craiova, Constanța, Arad, dar și pe plan extern, în Italia, Spania, Franța și Portugalia.

Prin urmare, Annelino va fi unul dintre cele mai rafinate showroom-uri în materie de hăinuțe pentru bebeluși, locul în care veți găsi tot ce aveți pentru primii ani de viață ai acestora și în special pentru taina botezului.

Be the first to comment on "Deschidere concept store Annelino by Anne Bebe"

Leave a comment