Descoperă-ți ADN-ul de inovator pe 3 noiembrie, la conferința HR Innovation!

Unul dintre cei mai recunoscuți cercetători și autori în materie de inovație, vine pe 3 noiembrie la București la HR Innovation Conference, organizată de HR Club. Hal Gregersen este autor, speaker, cercetător și Director Executiv la MIT Leadership Center și lector senior în inovație și antreprenoriat la MIT Sloan School of Business.
Hal Gregersen explorează felul în care liderii dezvoltă capacitatea angajaților și a companiei lor de a descoperi idei noi și de a le implementa cu rezultate pozitive. Alături de Jeff Dyer și Clayton Christensen, a scris The Innovator’s DNA: Mastering the Five Skills of Disruptive Innovators (Harvard Business Review Press, 2011), carte bazată pe un studiu global în care au fost cuprinși peste 6000 de manageri și antreprenori. Scopul a fost de a înțelege cum apar liderii inovatori și ce rol joacă ei și angajații în crearea de produse, servicii, procese sau organizații de succes. Descoperirile lui, relatate în carte, demonstrează cum efortul fără viziune și inovație, poate fi un capăt de drum dacă companiile nu cultivă inovatori în interiorul lor, care să facă descoperiri noi, cruciale pentru business.

Concentrându-se pe ce poate face zilnic fiecare dintre noi pentru a învăța care sunt cele mai bune obiceiuri ale liderilor inovatori, Hal Gregersen va prezenta în cele două sesiuni: Keynote-ul ‘ADN-ul inovatorilor’ și sesiunea de Master Class ‘Construirea unei companii creative sustenabile: Cum pui oamenii, procesele și principiile la treabă’, acele abilități cheie prezente în ADN-ul unui inovator: abilitatea cognitivă de Asociere și abilități comportamentale ca Observarea, Punerea Întrebărilor, Experimentarea și Networkingul concentrat în jurul unei idei. În cadrul conferinței, Hal Gregersen va explica cum să generăm idei noi cu aceste abilități, cum să ne alegem colegii potriviți cu care să colaborăm pentru implementarea lor și cum să răspândim aceste obiceiuri în toată organizația, contribuind astfel la competitivitatea ei pe piață.

Hal Gregersen este implicat în mai multe proiecte legate de inovație. Innovator’s Accelerator este o experiență de învățare online, complet nouă, prin care oamenii din companii învață cum să cultive inovația în viața personală și profesională. Începând din 2011, Hal Gregersen lucrează cu Forbes la crearea unei liste anuale a celor mai inovative 100 de companii din lume, o resursă valoroasă care ne ajută să urmărim felul în care companiile care fac parte din top susțin o astfel de cultură inovativă în interiorul lor. Hal Gregersen este și fondatorul proiectului 4.24, dedicat unei tehnici simple, dar care aduce multe rezultate: proiectul își propune să convingă adulții să folosească patru minute dintr-o zi doar pentru a-și pune întrebări legate de ceea ce îi preocupă în ziua respectivă și să redescopere și să cultive curiozitatea pe care o aveau când erau mici.

Un alt invitat de marcă al conferinței este Charles Handy, top thinker britanic, care va vorbi despre viitorul organizațiilor. Citește mai multe despre speakerii conferinței și află toate detaliile despre cum poți participa de pe pagina dedicată.

Partener principal al evenimentului: Eucom; Parteneri anuali: Trend Consult Group și PeliFilip; Partenerii evenimentului: BCR Pensii, MERCER MARSH BENEFITS, Universum;

Suporter eveniment: Accelerole;

Parteneri Media: 9AM, Biz, Business24, Cariere, HR Manager, Ziare.com

HR Club este asociația profesioniștilor în resurse umane din România. Înființat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea și promovarea celor mai bune practici în domeniu.

HR Club are peste 400 de membri din peste 300 de organizații ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociației Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) și membru al Federației Mondiale a Asociațiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Be the first to comment on "Descoperă-ți ADN-ul de inovator pe 3 noiembrie, la conferința HR Innovation!"

Leave a comment