Dezvolta-ti afacerea prin optimizare SEO

optimizare seo

Sunt multe aspecte care trebuie luate in considerare atunci cand vorbim despre servicii de promovare SEO destinate cresterii afacerilor si alegerea celei mai bune strategii de optimizare SEO, iar primul si cel mai important este intelegerea metodei prin care motorul de cautare listeaza site-ul tau.

Concepete de baza in alegerea unei agentii de SEO

Totul incepe cu alegerea cuvintelor cheie, adica acele cuvinte pe care oamenii le folosesc atunci cand cauta informatii legate de afacerea ta. Un aspect crucial in dezvoltarea afacerii tale este atragerea si apoi pastrarea potentialilor clienti, iar pentru asta nu ai nevoie doar de cuvintele cheie, ci si de o pagina destinatar.

 

Pagina de destinatie este aceea care a fost optimizata pentru cuvantul cheie ales. Cand oamenii cauta informatii pe Google, in casuta de cautare folosesc o forma a cuvintelor care este numita cuvant cheie. Acestea pot fi singulare sau fraze mai lungi, iar acestea ofera o lista de rezultate pe care Google le considera cele mai relevante. Cand o persoana apasa pe link-ul site-ului tau este trimisa pe pagina pe care tu ai optimizat-o pentru acel cuvant cheie.

Exista sanse foarte mari ca unul din cuvintele tale cheie sa aduca pe oricine pe pagina ta, de aceea trebuie sa fie apropiate unul de altul ca inteles. Cuvintele generale vor genera trafic care nu va fi semnificativ pentru afacere. Este important pentru afacerea ta sa diferentiezi oamenii si nevoile lor, iar o optimizare SEO a paginilor asta face: ajuta ca Google sa puna business-ul tau printre primele rezultate la informatiile pe care oamenii le cauta.

O alta forma de optimizare SEO este cea a dezvoltarii de business. Aceasta este conceputa pentru a atrage in special potentiali clienti, nu vizitatori care sa te ajute doar la cresterea popularitatii site-ului tau.

optimizare seo

Poti apela la strategia de colectare a informatiilor vizitatorilor, prin care se aboneaza pe site-ul tau prin intermediul adresei de mail. Asa ii tii la curent cu noutatile si ofertele de pe site, modalitate prin care ai sanse mari sa ii transformi in clienti. Insa acest aspect tine mai mult de tine si nu de o agentie SEO care nu va trimite mailuri clientilor.

Cum functioneaza motorul de cautare

Google nu listeaza domenii, ci pagini individuale, adica in functie de cuvintele cheie, site-ul tau poate fi rezultatul cautarilor unor oameni din alta tara. Faptul ca paginile sunt listate individual, in teorie inseamna ca toate paginile site-ului tot pot fi listate in acelasi timp. Cel mai des listata este prima pagina, deoarece multe dintre link-urile interne si externe trimit catre ea. Desi aceasta este alta strategie de promovare SEO, vei observa ca prima pagina va avea cei mai multi vizitatori.

Optimizarea pentru dezvoltarea de business inseamna ca link-urile care trimit catre site-ul tau sa ofere informatii relavante pentru cei care le acceseaza. Traficul este o componenta vitala pentru afacerea ta, dar, in final, clientii sunt cei care aduc profit. O agentie SEO iti poate aduce site-ul pe prima pagina in listarile Google, iar cu o strategie corecta, acest lucru iti poate aduce si profit.

Nu astepta ca oamenii sa te gaseasca. Arata-le ca existi si scoate in evidenta punctele forte ale afacerii tale. Intra pe agentiadecreatie.ro si descopera cateva servicii de promovare SEO care sa iti creasca relevanta in online si profitul odata cu asta.

Be the first to comment on "Dezvolta-ti afacerea prin optimizare SEO"

Leave a comment