Dorian Schwartz si clinica Romgermed

Ce investitii a facut Dorian Schwartz la Romgermed?

Dorian Schwartz, fondatorul clinicii Romgermed a reusit in 1999 sa infiinteze una dintre cele mai bune clinici private din Romania. Alaturi de fratele sau, Dorian Sam Schwartz a reusit sa dezvolte an de an clinica si astfel a ajuns sa devina un jucator important in domeniul medical.

dorian schwartz

Datorita investitiilor masive pe care Dorian Schwartz le-a facut, grupul de clinici private Romgermed a reusit sa ajunga o clinica extrem de buna din Romania reusind sa furnizeze servicii de o calitate extraordinara pentru Romania.

Dorian Sam Schwartz si-a facut studiile in Germania si in SUA. Acesta vrand neaparat sa urmeze o facultate si in Romania, datorita faptului ca avea o parere extrem de buna despre invatamantul romanesc si de aceea a ales facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti. Dupa anii petrecuti in facultate, fondatorul clinici Romgermed, Dorian Schwartz: https://dorianschwartzblog.wordpress.com/ a facut rezidentiatul la spitalul Militar la sectia de Ginecologie.

Fiind implicat zi de zi in sistemul medical din Romania, domnul Dorian Schwartz si-a dat seama rapid ca sistemul medical romanesc nu este la standard europene si astfel s-a hotorat sa infiinteze clinica Romgermed, o clinica privata unde ofera servicii de cea mai buna calitate.
De-alungul anilor, Dorian Schwartz alaturi de echipele de medici de la Romgermed au sustinut extrem de multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.

 

Be the first to comment on "Dorian Schwartz si clinica Romgermed"

Leave a comment