Două categorii de bilete sunt sold-out ! La concertul care incheie ciclul „Anotimpurile poeziei românești „Tudor Gheorghe: ‘Eu nu am altă treabă, decât să-mi fac datoria’

Asadar, Tudor Gheorghe va sustine un concertul, ‘ IARNA SIMFONIC ANIVERSAR ‘ in datele de 21 si 22 decembrie, la Sala Palatului , orele 19:00. Cel mai impatimit interpret al baladelor si poeziilor romanesti, maestrul Tudor Gheorghe va incanta publicul spectator cu o serie de poeme de iarna si colinde simfonice.

Tudor Gheorghe este singurul artist din România care are propriul site, tudor-gheorghe.ro, de unde publicul poate cumpăra bilete la toate spectacolele sale. Au trecut 2 ani de la lansarea site-ului, iar Tudor Gheorghe îi mulțumește publicului său pentru susținere.

Pentru concertul, ‘ IARNA SIMFONIC ANIVERSAR ‘ in datele de 21 si 22 decembrie, la Sala Palatului doua dintre categoriile de bilete sunt deja sold out, iar celelalte locuri sunt si ele pe terminate.

Dorim sa va mai amintim si faptul ca nu trebuie sa cumparati bilete de pe un site www.viagogo.com Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile.
(biletele sunt la supra pret, biletele nu pot fi scanate, deci nu vor avea acces in sala de spectacol )

Asadar, dorim sa va informam ca site-urile autorizate sa vanda bilete pentru „Iarna simfonic aniversar” din 21 si 22 decembrie 2017 , la Sala Palatului sunt :
1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )
2. www.blt.ro
3. www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

REGULI DE ACCES !!!!!!!!!!!
DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,
DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA,
VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE,
ACCESUL COPIILOR SUB 7 ANI NU ESTE PERMIS. COPIII PESTE 7 ANI PLĂTESC BILET

Be the first to comment on "Două categorii de bilete sunt sold-out ! La concertul care incheie ciclul „Anotimpurile poeziei românești „Tudor Gheorghe: ‘Eu nu am altă treabă, decât să-mi fac datoria’"

Leave a comment