Duelul Ucraina – Macedonia de Nord s-a dat deja între suporteri, care au împânzit terasele din Centrul Vechi

Joi, pe Arena Națională, se înfruntă echipa din Ucraina cu cea din Macedonia de Nord. Însă, înainte ca fotbaliștii să se întâlnească pe teren, un prim duel s-a purtat în Centrul Vechi al Capitalei.

Terasele de acolo au fost împânzite de suporteri din cele două țări, care și-au măsurat forțele la proba “scandărilor”. Dar s-au întrecut și când a venit vorba de bere și porții de mici ori papanași.

În tribune vor fi 13 mii de oameni, dintre care șase mii – străini.

Centrul Vechi al Capitalei a fost miercuri seară sub asediul suporterilor din Ucraina, care au furat startul şi au intrat în atmosfera de meci.

Suporterii ucraineni care au ajuns deja în țara noastră se distrează în Centrul Vechi pe ritmurile muzicii lor tradiționale.

Aceștia s-au împrietenit deja cu suporterii din Macedonia, dar speră totuși la un rezultat pozitiv.

Fanii sunt încântați de țara noastră. Printre petrecăreţi şi-a făcut apariţia şi fostul atacant al echipei Dinamo Kiev și al Naționalei Ucrainei. Fotbalistul a jucat şi pentru Concordia Chiajna.

Artem Milevschi, fotbalist din Ucraina: “E o sărbătoare mare pentru noi, pentru toți acești suporteri care au venit din Ucraina pentru meci. Îmi amintesc de timpul petrecut la București, a fost foarte frumos.”

Nici susţinătorii echipei din Macedonia de Nord nu au lipsit de la terase. Iar angajaţii din Centrul Istoric fac tot posibilul să se înţeleagă cu oaspeţii din ambele tabere.

În Bucureşti sunt peste 2.500 de suporteri din Macedonia de Nord, cei mai mulţi au rămas de duminică pentru următoarea partidă cu Ucraina. În plus, autorităţile se aşteaptă să vină în Bucureşti şi peste 3.600 de suporteri din Ucraina.

Cu încasări de zeci de mii de lei pe zi, bucuria proprietarilor de terase este uriaşă.

Andra, chelner: ″Parcă nu a fost niciodată coronavirus, mi-a fost drag să muncesc, a fost haos, debandadă, veneau mese de nicăieri, dar e frumos că e exact cum era acum doi ani în Centrul Vechi: haos, turişti.″⁣

Iar poliţişti şi jandarmi de la noi fac echipă cu forţele de ordine din Ucraina şi Macedonia de Nord. Oamenii legii le aduc la cunoştinţa vizitatorilor regulile şi astăzi vor împânzi străzile din Bucureşti.

Be the first to comment on "Duelul Ucraina – Macedonia de Nord s-a dat deja între suporteri, care au împânzit terasele din Centrul Vechi"

Leave a comment