E-Camere.ro – Camera de supraveghere cu card – Stocheaza inregistrarile video pe un dispozitiv la care doar tu ai acces

Siguranta acasa sau la locul de munca este un aspect luat in considerare de toti cei care doresc sa isi protejeze bunurile, pe cei dragi sau sa monitorizeze activitatea dintr-un anumit spatiu. Tehnologia camerelor de supraveghere este dezvoltata in mod constant de catre marile companii producatoare de sisteme de supraveghere, astfel ca astazi pe piata exista camera de supraveghere cu card care permite stocarea imaginilor prin intermediul cardului, fara a mai fi necesara o unitate externa.

3 motive pentru care achizitionarea unui sistem de supraveghere cu card este o investitie inteligenta

1. Renunti la serviciile de stocare gen Cloud

Prin intermediul acestui card nu mai ai nevoie de servicii de stocare a imaginilor deoarece le poti salva direct pe acesta. Astfel, nu vei mai plati abonamentul pentru aceste servicii, ci doar investesti o singura data atunci cand cumperi camera video SD card.

2. Nu ai nevoie de internet pentru a stoca inregistrarile

Unul dintre avantajele acestui tip de camera este ca se poate instala in locuri unde nu exista conexiune la internet iar atunci cand se detecteaza miscare imaginile se salveaza automat pe un card SD.

3. Inregistrarile declansate de miscare pot fi salvate pe card

In acest fel, nu mai ai nevoie sa instalezi un DVR (Digital Video Recorder) sau NVR (Network Video Recorder).

Camerele video de supraveghere cu card sunt ideale pentru cei care doresc sa instaleze cateva camere pentru monitorizare in spatii precum garaj sau usa de la intrarea locuintei, si nu un sistem complex de supraveghere ce presupune mai multe accesorii. In plus, doar tu ai acces la inregistrari.

Un exemplu de camera de supraveghere cu card este modelul de la HikVision DS 2CD214FWDIWS, disponibila in magazinul online E-Camere.ro

Aceasta este o camera video digitala cu tehnologie IP si are o rezolutie maxima de 1080 P (1920×1080 pixeli).

Imaginile transmise pot fi stocate atat pe o unitate DVR sau NVR, cat si pe un slot card. Acest model se comercializeaza fara cardul de memorie, achizitia acestuia fiind necesara odata cu camera de supraveghere.

Camere de supraveghere cu card — Ideale pentru spatii interioare sau exterioare

Daca supravegherea pe timp de noapte este un aspect care va ingrijoreaza, acest model dispune de inregistrare infrarosu a imaginilor de pana la 30 de metri.

Avantajul utilizarii camerelor de supraveghere Wi-Fi este ca imaginile transmise pot fi accesate de pe propriul laptop sau telefon smartphone din orice loc din lume in care exista conexiune la internet.

In plus, beneficiezi de transport gratuit la achizitionarea acestui model de camera video.

Magazinul online E-Camere.ro pune la dispozitia celor interesati sisteme de supraveghere video profesioniste prin intermediul companiei POLITES, licentiata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Sistemele de supraveghere sunt instalate de catre specialistii E-Camere in conformitate cu standardele europene din domeniu.

Modalitatea de achizitionare este la alegerea ta. Poti opta pentru plata prin ramburs, prin OP sau online, cu cardul.

Date de contact

Accesati magazinul online www.e-camere.ro si pentru mai multe detalii privind sistemele de supraveghere si accesoriile aferente.

Consultantii E-Camere pot fi contactati telefonic la oricare dintre numerele: 0765 487 387 si 0767 390 475 sau pe mail la adresa: suport@e-camere.ro

Be the first to comment on "E-Camere.ro – Camera de supraveghere cu card – Stocheaza inregistrarile video pe un dispozitiv la care doar tu ai acces"

Leave a comment