Electrostimulare pentru muschi – viitorul fitnessului eficient

electrostimulare
electrostimulare

Efectele unei sedinte de electrostimulare

Tratamentul prin electrostimulare a muschilor este perceput ca fiind viitorul in sala de fitness, conform spuselor antrenorilor bine instruiti in munca pe care o practica.

Teoria din spatele unei sedinte de electrostimulare este simpla. Atunci cand energia electrica va stimuleaza muschii, puteti recruta mai multe grupe musculare din intregul corp pentru fiecare in parte.

Procedurile terapeutice bazate pe electrostimulare nu este un lucru nou. Aceasta a mai fost folosita de numerosi terapeuti in si specialisti in reabilitare de zeci de ani. Cu toate acestea, in ultimii ani, a devenit un instrument popular de recuperare.

Pe langa acest lucru, tot mai des apar o multime de kituri care va ajuta sa in vederea antrenamentelor efectuate mult mai confortabil acasa. Dar nu inseamna ca sunt si mai eficiente si mai sanatoase. Aveti nevoie sa efectuati metode de electristimulate mult mai avansate si mai sigure la un centru specializat in remodelare a corpului.

 Este, de asemenea, o tendinta destul de apreciata de catre mai multe modele de la agentia Secret Victoria.

Notorietatea sedintelor de electrostimulare la pret redus

Pentru a fi clar, specialistii nu pretind ca tehnologia necesara pentru electrostimulare poate defini musculatura sau provoca arsuri magice la nivelul grasimii subcutanate. Acest lucru, este de fapt, un lucru bun, intrucat cercetarea existenta ofera un sprijin limitat tehnicilor de recuperare si de formare pentru electrostimulare la pret redus.

electrostimulare

In timp ce tratamentul cu electrostimulare a castigat teren in Europa, acum tendința este de a se extinde si in Statele Unite mai ceva ca o furtuna.

Lucrurile, la o sedinta de electrostimulare incep prin arderea fiecarui grup muscular la un moment dat, oferind impulsuri de testare pentru a afla cat de mult poate rezista pacientul. Senzatia este, de cele mai multe ori, ca fiecare puls provoaca spasme minuscule in muschii tintiti, observandu-se atunci dezechilibrele existente.

Întregul timp, Elzomor mă vorbește. Vrea să știe dacă taxa care rulează prin fiecare mușchi este prea mare sau prea mică sau dacă este dureroasă. Îi spun că nu este, dar conversația este importantă: este singura modalitate prin care poate să măsoare dacă curentul mă provoacă destul.

Reactii in timpul tratamentului de electrostimulare

Cand pulsul electric iti loveste corpul, antrenorul personal iti va impinge pieptul si bicepsul destul de sever. Astfel, impulsurile asupra bicepsului dumneavoastra sau oricare alta parte a corpului pe care doriti sa o tratati duc la aproximativ 85 de contractii pe secunda.

Cand faceti o multime de exercitii pentru abdomene si mers pe bicicleta, veti descoperi ca muschii dumneavoastra sunt mai lenti la reactii. Insa cand primesc acel impuls electric, ei se activeaza mai curat, ducand la o arsura mai profunda a grasimii nedorite.

Be the first to comment on "Electrostimulare pentru muschi – viitorul fitnessului eficient"

Leave a comment