ELKO aduce în România Getac F110 G3, o tabletă cu procesor Intel, rezistentă la apă, praf și zgârieturi

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribu?ia unei game largi de echipamente IT și soluții integrate, anunță disponibilitatea tabletei PC Getac F110 G3. Modelul poate fi folosit în condiții de lucru extreme, adresându-se în special instituțiilor dedicate apărării si menținerii siguranței publice sau companiilor care activează în telecomunicații, transport, producție, petrol și gaze.

Getac F110 G3 a fost creată să ofere utilizatorilor performanțe maxime indiferent de condițiile de mediu (funcționare optimă între—21 și +60 de grade), venind echipată cu protecție împotriva șocurilor mecanice, lichidelor, vibrațiilor și prafului. Fiecare tabletă Getac F110 este testată individual și certificată cu standardele MIL-STD 810G, IP65 și MIL-STD-461F(interferență electromagnetică).

În funcție de puterea necesară, tableta poate fi echipată cu unul dintre procesoarele: Intel Core i7-6600U vProTM 2.6GHz, Intel Core i7-6500U 2.5GHz, Intel Core i5-6300U vPro 2.4GHz sau Intel Core i5-6200U 2.3GHz. Toate cele patru variante beneficiază de avantajele tehnologiei Intel Turbo Boost, ce oferă o îmbunătățire automată a frecvenței și, implicit, a performanțelor în procesare.

Tableta mai vine echipată cu un chip Intel HD Graphics 520, capabil să îmbunătățească viteza de răspuns a comenzilor și rata de refresh a ecranului de 11′ cu rezoluție HD și funcționalitate multi-touch, atât în aplicații 3D cît și în filme. La nivel de securitate, F110 este echipată cu dotări ultra performante, dintre acestea ieșind în evidență platforma TPM 2.0, funcția opțională DDS ce detectează orice încercare de accesare neautorizată a datelor, funcțiile de securitate din Windows 10 (Windows Hello, Microsoft Passport și Credential Guard), un cititor NFC/RFID, un Smart Card Reader și un cititor de amprentă.

Autonomia tabletei este asigurată de două baterii Li-Ion, ce pot fi scoase și reîncărcate pe rând, oferind astfel o funcționare fără întreruperi. Pentru comunicare și interconectivitate cu alte dispozitive tableta beneficiază în mod standard de un modul WiFi 802.11ac, precum și de un modul GPS opțional. Mai mult, pentru utilizarea sa în vehicule, F110 poate fi legat și la antenele de GPS, WWAN și WLAN.

Pentru mai multe detalii despre Getac F110 accesează: http://us.getac.com/tablets/F110/features.html

Despre ELKO Romania și grupul ELKO
ELKO Romania este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Belkin, Bitdefender, Dell, D-Link, Genius, Getac, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Microsoft, Milestone, Micron Technology, Moxa, Mustek, Optoma, QNAP, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKO Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

ELKO Romania este membră a grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții și servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activă în zona Asiei Centrale. Cele două mari direcții de dezvoltare sunt reprezentate de expertiza într-o varietate de soluții și servicii și distribuția de produse IT și electronice în regiunea statelor baltice, Europa Centrală și de Est, Asia Centrală și statele membre CSI. Cu peste 700 de angajați, ELKO este prezent în 10 țări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia, Kazahstan și Cehia. ELKO reprezintă mai mult de 120 de producători IT de renume mondial și distribuie peste 20.000 de articole către o rețea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revânzătoare. Compania este deținută de mai multe entități și de fondul de investiții Amber Trust. Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați www.elko.ro, www.elkogroup.com și www.solutions.elkogroup.com.

Be the first to comment on "ELKO aduce în România Getac F110 G3, o tabletă cu procesor Intel, rezistentă la apă, praf și zgârieturi"

Leave a comment