ELKOTech Romania anunța lansarea NVR-ului Milestone Husky M550A

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate, anunță lansarea de către Milestone Systems a platformei hardware NVR Husky M550A, cu scalare VMS. Aceasta este a doua mare lansare din ultimele șase luni a Milestone.

Astfel, comunitatea are, acum, la dispoziție două NVR-uri de mare performanța care întegrează tehnologii ce se regăsesc, în general, doar în datacenter-ele IT mari, la un raport calitate/preț optim.

Opțiuni de stocare enterprise și consum redus


Milestone Husky M550A urmează să fie disponibil în ofertele partenerilor ELKO începând cu ultimul trimestru al anului curent. Acesta va dispune de două surse de alimentare, pentru o reziliență ridicată, și va fi primul produs de acest gen care va integra un adaptor Intel X550. Adaptorul de rețea va permite realizarea de conexiuni la 10GbE nativ către sistemele de stocare enterprise dezvoltate de EMC, Dell și HP. De asemenea, M550A va fi compatibil iSCSI și FcoE.

Compatibilitatea cu aceste soluții de stocare de mare performanța oferă un acces securizat la date și o capacitate de stocare virtual nelimitată. Prin exploatarea infrastructurii deja existente a utilizatorilor, costul de stocare poate fi minimizat, iar datele video pot fi accesate din orice aplicație.
Consumul de electricitate din centrele de date reprezintă o problemă reală pentru mediul înconjurător. Pentru a reduce consumul, Milestone Husky M550A a fost dezvoltat având la baza o arhitectura Intel. Astfel, sunt reduse semnificativ costurile pentru răcire și este crescută și fiabilitatea întregului sistem.

Performanță mare, design compact


Milestone Husky M550A folosește șasiul modelului M50A și garantează o performanță la înregistrare de 1.400 Mb/s. Atunci când este combinat cu un controller RAID și setat RAID 5 sau RAID 10, NVR-ul atinge performanța unui echipament de clasa enterprise. M550A suportă o capacitate de stocare internă de maxim 64TB, unitățile putând fi schimbate fără a fi necesară oprirea echipamentului.

Cost total de deținere redus

Husky M550A deține preinstalat software-ul XProtect Expert VMS. Astfel, integratorii nu vor fi nevoiți să parcurgă alte teste de certificare, iar clienții finali vor putea face rapid upgrade de la o versiune anterioara.


Despre Milestone Systems


Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți, și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile. Pentru mai multe informații, vizitați www.milestonesys.com.

Despre ELKOTech Romania și Grupul ELKO


ELKOTech Romania este specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (retaileri, e-taileri, companii integratoare de soluții și automatizări industriale), adresând toate canalele de distribuție.


ELKOTech Romania este membră a grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții și servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activă în zona Asiei Centrale. Cu peste 700 de angajați, ELKO este prezent în 10 țari: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia, Kazahstan și Cehia. ELKO reprezintă mai mult de 120 de producători IT de renume mondial și distribuie peste 20.000 de articole către o rețea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revânzătoare. Compania este deținută de mai multe entități și de fondul de investiții Amber Trust. Pentru informații suplimentare, vă invităm sa accesați www.elko.ro, www.elkogroup.com si www.solutions.elkogroup.com.

Be the first to comment on "ELKOTech Romania anunța lansarea NVR-ului Milestone Husky M550A"

Leave a comment