Forumul național al studenților la Științe Politice și Relații Internaționale 23-26 noiembrie 2017 – euROpa100

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) vă invită la Deschiderea celei de-a doua ediții a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale (FNSSPRI), care va avea loc, conform tradiției, în data de 23 noiembrie, ora 12:00, Senatul României, sala Avram Iancu. Forumul se va desfășura în perioada 23-26 noiembrie, având loc la Palatul Parlamentului, Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Bancar Român și Universitatea din București și va reuni peste 50 de studenți și studente de la facultățile cu specializări în științe politice sau relații internaționale din toată țara. Având ca temă ‘euROpa 100’, evenimentul deschide seria proiectelor care au ca temă ‘Centenarul României’, fiind primul eveniment pe această tematică organizat la Senatul României în acest an.

Proiectul beneficiază de patronajul Ministerului Afacerilor Externe, Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Senatului României și al Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul SNSPA. Acest Forum își propune să reprezinte un cadru organizat în care studenții care urmează aceste două specializări să se întrunească pentru a discuta atât între ei, cât și cu diverși experți care au avut o pregătire în același domeniu, despre viitorul lor profesional, dar și despre provocările cu care societatea se confruntă. Credem că societatea, în întregul ei ansamblu, va avea de beneficiat în mod direct în clipa în care studenții pregătiți în domeniile științelor politice și al relațiilor internaționale vor avea oportunitatea de a pune în aplicare cunoștințele căpătate pe perioada studiilor.

În cadrul evenimentului de deschidere a Forumului vor fi prezenți Sen. Gabriela Crețu, Sen. Sorin Costreie, Prorector al Universității din București, lect. univ. dr. Radu Ungureanu. Printre invitații cu care se vor întâlni participanții pe durata Forumului menționăm: Președintele Senatului SNSPA Iordan Bărbulescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu, politologul Andrei Țăranu, președintele CNCD Csaba Asztalos.

Pentru mai multe informații: https://fnsspri.ro/https://www.facebook.com/FNSSPRI/

Persoană de contact:
Vlad Bujdei-Tebeica — Manager Proiect
E-mail: vlad.bujdei@cesip.ro
Telefon: 0722402469

Be the first to comment on "Forumul național al studenților la Științe Politice și Relații Internaționale 23-26 noiembrie 2017 – euROpa100"

Leave a comment