Gala Topul Național al Firmelor, ediția 2017

Gala Topul Național al Firmelor se află deja la cea de-a XXIV-a ediție.


Ca pondere, în ediția a XXIV-a a clasamentului TNF, cele mai semnificative domenii sunt industria și serviciile, urmate de comerț. În schimb, comerțul reprezintă 41,8% din cifra totală de afaceri a companiilor, fiind urmat de industrie și servicii.


Companiile din industrie sunt pe primul loc în ceea ce privește profitul, care atinge 39,6% și are o pondere de 9% din cifra de afaceri din domeniu.


Cele 12.377 de companii din Topul Național al Firmelor 2017  însumează o cifră de afaceri totală de aproape 150 mld. Euro și un profit din exploatare de circa 12,5 mld. Euro. Numărul de salariați a crescut cu 6,9% față de cifrele din clasamentul din anul anterior (1,34 milioane).

Camera de Comerț și Industrie a României va premia joi, 9 noiembrie 2017, cei mai performanți oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topul Național al Firmelor, ediția a XXIV-a, la Centrul Expozițional Romexpo.

Rezultatele deosebite consemnate în Topul Național al Firmelor, ediția 2017, se vor regăsi în catalogul tipărit și în versiunea electronică, în care cei interesați vor regăsi toate firmele clasate pe primele 10 locuri.

Topul Național al Firmelor, ediția 2017 — o ediție de excepție!

Informații de background

La realizarea clasamentului Topul Național al Firmelor 2017 au fost analizate 651.051 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active în România. Dintre acestea, 186.568 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasamentul național, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

Citește mai mult: http://ccir.ro/event/gala-topul-national-al-firmelor-2017-editia-a-xxiv-a/

Be the first to comment on "Gala Topul Național al Firmelor, ediția 2017"

Leave a comment