Gala Topul Național al Firmelor, ediția 2017

În 2016, România a fost lider între statele europene în ceea ce privește creșterea economică, iar cifrele se regăsesc și în clasamentul realizat anual de Camera de Comerț și Industrie a României — Topul Național al Firmelor. Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege și implementată de fiecare Cameră la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Topul Național al Firmelor premiază cele mai performante companii din 7 domenii de activitate — industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

Ediția a XXIV-a din 2017 a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel național aproape 12.400 companii — operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, peste 3.400 din servicii, circa 2.600 din comerț, 309 din turism, 462 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 633 din agricultură, silvicultură și pescuit și 592 din construcții. Companiile clasate pe primele locuri însumează o cifră de afaceri totală de aproape 150 mld. Euro, un profit din exploatare de circa 12,5 mld. Euro și aproximativ 1,37 mil. de salariați.

Camera de Comerț și Industrie a României va premia joi 9 noiembrie 2017, cei mai performanți oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topului Național al Firmelor, ediția a XXIV-a, la Centrul Expozițional Romexpo.


Rezultatele deosebite consemnate în Topul Național al Firmelor, ediția 2017, se vor regăsi în catalogul tipărit și în versiunea electronică care va pune la dispoziția celor interesați toate firmele clasate pe primele 10 locuri.

Topul Național al Firmelor, ediția 2017 — o ediție de excepție!

Citește mai mult: http://ccir.ro/event/gala-topul-national-al-firmelor-2017-editia-a-xxiv-a/

Be the first to comment on "Gala Topul Național al Firmelor, ediția 2017"

Leave a comment