Gestul grăitor al Simonei: ce a putut face imediat după eliminarea de la US Open

Simona Halep – Kaia Kanepi 2-6, 4-6, în primul tur de la US Open. Eliminată pentru al doilea an consecutiv din primul tur al competiţiei de la Flushing Meadows, liderul mondial a fost un car de nervi în timpul partidei, iar la finalul meciului a făcut, totuşi, un gest foarte frumos.

Favorită numărul unu la câştigarea competiţiei de la New York, Simona nu s-a regăsit pe durata partidei în care Kanepi a ştiut să o ţină mereu sub presiune. A revenit de la 2-6, 0-3, a avut şansa de a trece în avantaj în setul al doilea, a pierdut însă ritmul şi asta s-a tradus printr-o înfrângerea dureroasă în faţa semifinalistei din 2017, despre care ştia că va fi o adversară periculoasă.

Sub privirile tatălui, ale mamei şi Virginiei Ruzici, Halep a fost un car de nervi. Mai întâi a izbit furioasă racheta de suprafaţa dură de la New York, iar la finalul partidei, după ce a dat mâna la fileu cu adversara sa, a găsit puterea să facă fericiţi un copil aflat în primul rând. Racheta ruptă în startul setului al doilea, la scorul de 2-6, 0-1, a ajuns la un tânăr fan care s-a ales, astfel, cu un suvenir preţios, pentru că puţini sunt jucătorii care-şi donează rachetele, fie ele şi rupte, mai ales după o înfrângere.

 

Be the first to comment on "Gestul grăitor al Simonei: ce a putut face imediat după eliminarea de la US Open"

Leave a comment