Giulio a lansat online mult așteptata colecție de ghete damă

Apreciatul producător român de încălțaminte din piele naturală și-a publicat la începutul lunii noiembrie noile modele de cizme, botine și ghete damă.Și în acest sezon cei de la Giulio au folosit pentru ghete damă diverse culori de piele naturala însă urmează să publice constant modele noi până la finalul acestui an cât și diverse variante de culoare pentru modele existente. Pielea din care sunt confecționate produsele producătorului este importată din Italia. Interiorul la cizme damă este complet îmblănit iar tălpile au fost alese în așa fel încât să ofere o experiență plăcută la mers datorită greutății reduse și a flexibilității dar și o stabilitate foarte mare în condiții de zăpadă mare, fie că este înghețată sau parțial topită. Din punct de vedere estetic modelele acestei colecții se pot asorta excelent ținutelor smart casual, office sau elegante: 


‘Ne-am bucurat de succesul colecției anterioare primind sute de mesaje de la clientele noastre din mediul online. O mare parte din dumnealor și-au făcut timp să ne trimită feedback de care am ținut cont în acest an. Le mulțumim pe această cale pentru aprecierea și gândurile frumoase oferite în ultimii 25 ani.’ a declarat Giuliano Petre, fondatorul Giulio.


Echipa de producție Giulio este în totalitate românească, având o vastă experiență în tradiția confecționării de încălțăminte încă din comunism. Angajații s-au format în București la fabricile care producea încălțăminte de export pentru marile branduri mondiale, astfel încât ghetele de dama sunt fabricate la standarde italiene.


Giulio concepe și fabrică încălțăminte de damă din piele naturală în România încă din 1992.


Toată colecția de ghete damă se găsește pe site-ul PantofiGiulio.ro , returul sau schimbul de mărimi este gratuit.

Be the first to comment on "Giulio a lansat online mult așteptata colecție de ghete damă"

Leave a comment