Helinick.ro – Pentru buna desfasurare a conferintelor instaleaza sisteme de sonorizare si adresare publica adaptate tehnologiei de ultima generatie

Sistemele de sonorizare si adresare publica reprezinta una dintre componentele esentiale in organizarea conferintelor sau evenimentelor de mare anvergura.

Aceste sisteme de sonorizare si adresare publica se ridica la cele mai inalte standarde pentru a asigura, cel putin din punct de vedere tehnic, reusita unei sedinte de consiliu sau a unei intruniri internationale.

Compania Helinick are o experienta de peste 26 de ani in domeniul securitatii si sigurantei si comercializeaza de sisteme de sonorizare si adresare publica, devenind in acest timp lider pe piata de profil din Romania.

Principalele caracteristici care recomanda echipamentele Helinick sunt:

—Calitatea si longevitatea produselor;

—Solutii moderne in vederea realizarii unor configuratii flexibile si performante, care sa se adapteze particularitatilor impuse de salile de conferinta mari, mici sau medii;

—De asemenea, un alt avantaj adus de alegerea unor sisteme de sonorizare si adresare publica de la Helinick este reprezentat de usurinta cu care echipamentele pot fi instalate, atat temporar, cat si permanent, in orice sala de conferinta.

Printre caracteristicile moderne oferite de echipamentele companiei Helinick, destinate bunei desfasurari a conferintelor si care pot fi instalate in sali de consiliu, sunt:
—Faciliteaza buna desfasurare a activitatilor pentru un numar de pana la 150 de persoane;

—Design-ul atractiv se integreaza foarte usor in orice tip de spatiu;

—Fiecare sistem are functii de inregistrare si redare digitala (de tip MP30)

—Detin o configurare flexibila de pana la 30 de unitati

—Asigura posibilitatea de traducere simultana
—Detin functii de tip multimedia si sisteme de discutii (microfon si difuzoare pentru fiecare unitate digitala).

In cazul unor sali de dimensiuni mai mari, cu un auditoriu de pana la 4000 de persoane, echipamentele Helinck detin un sistem digital cu un panou de afisaj LCD, cu rolul de a oferi participantilor toate informatiile necesare, avand totodata optiuni complexe de gestiune a conversatiilor, traducere simultana si acces controlat prin ID card.

Un astfel de sistem digital ofera posibilitatea de traducere a 31 de limbi, reda fidel si clar sunetele, nu este bruiat de interferenta cu telefoanele mobile, asigura gama completa de facilitati pentru votul electronic, controlul automat al camerelor video si are incorporat un software de gestiune de ultima generatie.

Alegerea unui sistem de sonorizare si adresare publica de la Helinck este o investitie inteligenta datorita calitatii si eficientei echipamentelor fabricate de catre specialistii din domeniul sistemelor audio si adresare publica.

Accesati website-ul companiei Helinick si gasiti toate detaliile pentru achizitionarea acestor sisteme , precum si specificatiile tehnice aferente.

De asemenea, incepand cu anul 2012, compania a dezvoltat noi servicii in cadrul departamentului de Service si Mententanta, tocmai pentru a veni in sprijinul clientilor sai, carora doreste sa le asigure cel mai bun suport tehnic in utilizarea echipamentelor de sonorizare alese.

Helinick asigura servicii precum:

—T-Call Center
—R-Service Center
—HelpDesk Ticketing
—Tracking monitorizare pentru flota auto

Toate acestea au misiunea de a imbunatati experientele clientilor care aleg sa foloseasca produsele disponibile.

Operatiunile de instalare, service si mentenanta sunt disponibile in orice oras sau localitate din Romania, iar timpii de interventie sunt stabiliti in prealabil si de comun acord cu proiectele clientilor.

Date de contact
Website: www.helinick.ro
Telefon: 0745 394 665

Be the first to comment on "Helinick.ro – Pentru buna desfasurare a conferintelor instaleaza sisteme de sonorizare si adresare publica adaptate tehnologiei de ultima generatie"

Leave a comment