Horoscop august 2018. Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea

Berbec

E posibil ca luna aceasta să ai parte de o cumpănă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Naivitatea şi, poate, fluturii în stomac, te vor face să te îndrăgosteşti de o persoană despre care nu ştii prea multe. După cea de-a doua jumătate a lunii vei începe să o cunoşti şi vei descoperi detalii neplăcute.

Taur

Tot ce îţi strică liniştea sunt grijile tale inventate, pentru că situaţia şi astmosfera din viaţa ta este prea liniştită şi acest lucru te sperie puţin. Încearcă să nu cauţi nod în papură.

Gemeni

Dacă pe plan profesional şi financiar lucrurile merg bine pentru tine, nu se întâmplă la fel şi pe plan personal. Dacă eşti implicat/ă într-o relaţie serioasă, e clar că ceva nu mai funcţionează între tine şi partenerul tău de viaţă. Dacă vrei să salvezi relaţia sau căsnicia din care faci parte, trebuie să te concetrezi mai mult şi să găseşti motivul pentru care s-a ajuns aici.

Rac

Nu vei avea parte de o lună prea bună. În toate planurile vieţii tale e nevoie de mai multă maturitate din partea ta. E necesar să faci mai multe economii pentru a te putea descurca cu tot ce apare urgent, iar în viaţa personală se recomandă atenţie sporită.

Leu

O problemă de sănătate a unei persoane dragi te va maturiza fără să vrei luna aceasta. Vei traversa o perioadă destul de urâtă din viaţa ta şi totul îţi va părea o tragedie în acel moment. Vestea bună e că totul se va rezolva, însă e nevoie de răbdare şi stăpânire de sine.

Fecioară

Nu vei avea parte de cumpene în luna august, ci din contră, se anunţă numai momente frumoase. Atmosfera dintre tine şi partener se destinde, cel mai probabil datorită concediului sau unei vacanţe pe care v-aţi planificat-o de ceva vreme.

Balanță

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă, din cauza atitudinii tale superioare, e posibil să îi îndepărtezi pe cei din jurul tău de tine. Partea cea mai gravă este că se poate întâmpla şi cu persoanele fără de care nu te-ai vedea trăind, însă mai ai şanse să îţi dai seama la timp.

Scorpion

Vei avea parte de cea mai mare cumpănă a ta pe plan personal, dar asta te determină să îţi canalizezi energia către lucruri creative şi muncă. Cu toate că există riscul să primeşti o palmă serioasă de la viaţă privitor la relaţia ta, faptul că te concetrezi pe alte aspecte ale vieţii tale îţi va fi de mare ajutor.

Săgetător

Ai un program destul de încărcat, iar oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul până la urmă. Ţi-ai dori să ai parte de mai multă susţinere din partea partenerului de viaţă.

Capricorn

Nu vei avea parte deloc de cumpene în această perioadă, ci din contră, multe uşi par să se deschidă pentru tine. Se anunţă schimbări benefice în luna august, cu precădere în viaţa ta profesională.

Vărsător

Nu vei avea parte de cumpene luna aceasta decât dacă acţionezi impulsiv şi nu îţi calculezi mişcările.

Pești

Simţi că nimic nu funcţionează aşa cum ţi-ai dori, de aceea nu reuşeşti să priveşti şi partea plină a paharului. Nemulţumirile pe care le-ai raportat la partenerul de viaţă îţi vor adânci starea proastă, de aceea trebuie să accepţi şi să fii mulţumit/ă cu ceea ce ai, notează eva.ro.

Be the first to comment on "Horoscop august 2018. Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea"

Leave a comment