Ignifugare.eu – Noile reglemantari europene sustin instalarea cat mai multor trape de fum pentru siguranta angajatilor in caz de incendiu

Instalarea trapelor de fum este recomandata pentru a crea intotdeauna posibilitati  de evacuare in caz de incendiu. In plus, aceste trape de fum sunt considerate o adevarata resursa de lumina naturala pe tot parcursul unei zile, ceea ce sporeste activitatea angajatilor din cadrul de lucru.

Misiunea firmei Ignifugare.eu consta in asigurarea celor mai profesionale solutii, prin prisma serviciilor si produselor disponibile, in caz de incendiu. Prevenirea incendiilor este la fel de importanta precum instalarea echipamentelor necesare care salveaza vieti in cazul unei intamplari nefericite, declansata din varii motive.

Serviciile de instalare a trapelor de fum reprezinta o masura de protectie care salveaza viata celor care sunt prinsi in cadrul unui spatiu care nu permite evacuarea imediata prin intermediul usilor de acces.

Specialitii Ingnifugare recomanda: Viata trebuie sa primeze intotdeauna


In cazul izbucnirii unui incendiu, aceste trape se activeaza automat ceea ce permite ca emanatiile de monoxid de carbon sa fie eliminate complet, intr-un timp foarte scurt.

Sistemul de activare actioneaza instant odata cu detectarea unor surse de fum, iar semnalul de alarma este integrat in cadrul acestor echipamente.

Persoanele care au trecut printr-un astfel de eveniment neplacut au descoperit cel mai bine importanta acestor sisteme de evacuare, fara ca acestea sa sufere intoxicatii care in caz contrar poate conduce la consecinte iremediabile.

Pentru a beneficia de un echipament creat in conformitate cu normele europene, apelati la serviciile companiei Ignifugare.eu

Trapele de fum disponibile sunt sisteme profesionale si printre cele mai performante de pe piata de profil, iar fiecare achizitie este insotita de documentele aferente  pentru instalare.

Angajatii companiei asigura posibilitatea de evaluare a riscului de incendiu pentru orice tip de spatiu, indiferent de anvergura constructiei. Odata cu trapele de fum sunt recomandate sa fie instalate numeroase alte echipamente precum: senzori de fum sau instalatii cu sprinklere.

Pentru oricare dintre serviciile recomandate, specialistii companiei asigura solutii performante si personalizate


Echipa de angajati a companiei este formata din persoane calificate care inteleg foarte bine riscurile asociate cu declansarea unui incendiu si experienta lor, acumulata in toti anii de activitate, se concentreaza pe fiecare detaliu in vederea instalarii echipamentelor adecvate in functie de tipul spatiului si caracteristicile acestuia.

Ignifugare.eu — Date de contact

Daca si dvs considerati ca siguranta vietii trebuie sa primeze intotdeauna, indiferent de alte conditii, cu siguranta veti luat in considerare serviciile de instalare de trape de fum si multe altele disponibile in cadrul platformei online: ignifugare.eu

Pentru informatii suplimentare cu privire la intreaga gama de servicii asigurate de catre specialistii firmei, sunati la numarul de telefon: 0722 672 774

Iar daca doriti sa urgentati comanda, puteti suna la numarul: 021 9876 — cu tarif normal.

Programul de lucru al companiei este NON STOP ceea ce sporeste si mai mult posibilitatea ca oricine sa beneficieze de serviciile si produsele acestei firme care respectata, in cel mai mic detaliu, noile reglementari europene.


Adresa sediul central a companiei este: Strada Concordiei numarul 5, sector 4, Bucuresti

Be the first to comment on "Ignifugare.eu – Noile reglemantari europene sustin instalarea cat mai multor trape de fum pentru siguranta angajatilor in caz de incendiu"

Leave a comment