Importanta computerului tomograf de la RomGerMed

romgermed

Daca in trecut aveai motive de ingrijorare cand venea vorba de examinarea cu ajutorul computerului tomograf, in prezent trebuie sa lasi fricile de-o parte. Stiinta s-a dezvoltat mult, astfel ca si modul in care actioneaza computerul tomograf s-a schimbat.

computer tomograf romgermed

Acum daca va faceti o examinare cu acesta, expunerea va fi mult mai redusa, dumneavoastra primind doar doza necesara pentru nevoia dumneavoastra imagistica. Computerul tomograf este o metoda considerata a fi moderna, care nu afecteaza sanatatea pacientilor. In caz ca va intrebati care este rolul acestui computer raspunsul este simplu. Este folosit pentru a se realiza constructia oganelor unui pacient.

Exista un mod de a te pregati pentru examinarea cu computerul tomograf?

Inainte de examinarea cu computerul tomograf exista anumite lucruri pe care le puteti face. Sunt anumiti factori care vor influenta rezultatele dumneavoastra, astfel ca este recomandabil sa urmati aceste indicatii:

  • Discutati inainte cu medicul dumneavoastra si vedeti daca acesta va spune daca este posibil sau nu sa efectuati examinarea cu computerul tomograf. Nu oricarei persoane ii este permis acest lucru.
  • Pentru un diagnostic cat mai bun, trebuie sa va administrati anumite substante inainte.
  • Nu efectuati aceasta examinare decat dupa 2-3 zile dupa o examinare cu bariu.
  • In anumite cazuri medicul va va spune sa efectuati anumite analize de laborator.

Ce trebuie sa faceti in timpul examinarii cu computerul tomograf?

Aceasta examinare cu computerul tomograf nu este complicata deloc, dar exista anumite indicatii care va vor ajuta pentru ca intreaga experienta sa fie pe cat se poate de placuta si relaxanta pentru dumneavoastra. Astfel ca in timpul unei astfel de examinarii respectati urmatoarele lucruri:

  • Atunci cand va aflati pe masa aparatului de examinare incercati sa stati pe cat de intins se poate. Altfel rezultatele examinarii nu vor fi foarte corecte.
  • Medicii va vor reaminti sa stati mereu cat se poate de nemiscati. In cazul in care va miscati rezultatele examinarii nu vor fi exacte si se poate sa trebuiasca sa refaceti examinarea.

In cadrul Clinicii Medicale Romgermed aveti posibilitatea sa va faceti o examinare cu ajutorul computerului tomograf. Nu veti simti nicio durere si, mai mult de atat, nici nu dureaza mult aceasta examinare. Vi se va explica intreaga procedura de catre medicii specialisti pentru ca dumneavoastra sa aveti o experienta cand mai placuta in cadrul clinicii. Veti intalni o echipa profesionista cu o experienta vasta in spate, astfel ca nu trebuie sa va ingrijorati. Cazuri ca cel al dumneavoastra au mai fost intalnite, asa ca echipa de medicii va sti cum s actioneze cel mai bine. Alegi profesionalismul, alegeti Clinica Medicala Romgermed!

Be the first to comment on "Importanta computerului tomograf de la RomGerMed"

Leave a comment