Importanta consultului oftalmologic

Un consult oftalmologic va permite in primul rand sa va evaluati calitatea vederii dumneavoastra.

Cand sa iei in considerare programarea pentru un consult oftalmologic?

In cadrul in acestui consult, medicul specialist este capabil sa evalueze capacitatea dumneavoastra de a va concentra asupra unor obiecte si, de asemenea, de a le discerne. In cadrul unui cabinet oftalmologic din Bucuresti veti putea descoperii daca toti parametrii ce tin de organul vederii sunt intr-o stare buna. Este bine sa cunosti simptomele ce indica necesitatea unei vizite la un cabinet oftalmologic din Bucuresti, dar in acelasi timp trebuie sa stii ca un consult regulat este necesar pentru descoperirea unor probleme medicale ce nu prezinta simptome.

consult-oftalmologic

Exista anumite situatii in care, chiar si in lipsa unor simptome specifice, este necesar sa va faceti un consult oftalmologic pentru va putea asigura ca vederea dumneavoastra nu a suferit intre timp. Spre exemplu, trebuie sa mergeti la un astfel de control in urmatoarele situatii:

  • Pentru realizarea primei consultatii, parintii trebuie sa isi duca copilul la varsta de 6 luni, iar apoi urmatoarea consultatie va avea loc la varsta de trei ani;
  • Apoi se va realiza in mod regulat din doi in doi ani pana cand copilul devine major;
  • Pentru cei care au varsta de peste 61 de ani este recomandat sa fie repetat o data la un an.

Care sunt simptomele care indica necesitatea unui consult oftalmologic?

Exista anumite simptome clare care va indica necesitatea unui consult oftalmologic. Acestea nu trebuie ignorate, in caz ca nu va doriti sa aveti de a face cu lucruri mai grave pe viitor. Astfel ca fiti atenti la simptome precum:

  • Daca in ultimul timp aveti vederea neclara, acesta este un semn foarte clar ca aveti nevoie de o consultatie.
  • Desi durerile de cap pot indica prezenta mai multor tipuri de afectiuni, acestea pot foarte bine sa indice degradarea vederii.
  • Sensibilitatea la lumina este un alt simptom care indica prezenta unei afectiuni de vedere, cum ar fi o infectie oculara.
  • Un alt simptom clar este durarea ochilor care persista mai mult de cateva zile.

Daca esti in cautarea unul cabinet oftalmologic in Bucuresti, Clinica Medicala Romgermed este aici pentru tine. O echipa de profesionisti sunt mereu disponibili sa iti preia cazul medical.

romgermed

Nu uita ca un consult oftalmologic facut in mod regulat este necesar pentru a va asigura ca starea vederii dumneavoastra este una buna. Indiferent ca ati observat sau nu simptome ale vreunei afectiuni, specialisti sa va recomanda sa mergeti la un consult. Suna chiar acum si fa-ti o programare la Clinica Medicala Romgermed!

Be the first to comment on "Importanta consultului oftalmologic"

Leave a comment